Aleksandar Gustafsson se vraća u kavez i suočiće se sa svojim bivšim protivnikom Jon Jonesom u glavnoj borbi UFC 232, koja će se održati 29. decembra u Vegasu.

Pre nedelju dana, njih dvojica su prvi put ispred bitke stajali licem u lice, a stvari su postale vruće, jer je Jones stajao pred Gustafsonom, koji ga je vređao i gurnuo. Međutim, Alekander ne očekuje jednostavnu borbu jer misli da je Jon najbolji na svetu:

– Postoji toliko uzbuđenja u vezi ove bitke. Veoma sam motivisan i sav gorim. Nisam bio dugo vremena, i ne mogu više da dočekam. Ne mogu da iščekam borbu… Veoma je talentovan borac i veoma pametan. Šta god da radite u kavezu, Jon ima strategiju i viziju stvari koje vam ne pružaju mir tokom bitke.

– Ne možeš se opustiti sa njim u kavezu. Ne možete mu dati prazan prostor. Stalno morate biti oprezni i biti spremni na sve. Jon je sjajan borac koji nikad nije izgubio. On je pobedio sve i svi znamo šta može i ko je on. Za mene je on najbolji na svetu. On je najbolji p4p borac na svetu i sa njim nema opuštanja.