Vaso Bakočević se danas putem svog facebooka javio svojim fanovima da mu je skinuta longeta zbog povrede kolena i da sada sledi oporavak. Takođe smo imali prilike da vidimo da je danas bio na sastanku sa glavnim čovekom MEGDANA, Aleksom Balaševićem gde je napisao sledeći status.

Sa gazdom Megdan FC i mojim bratom,pregovori za saradnju u 2018 i plan oko Megdan 3:Srbija Vs Rusija prvih 7 borbi,nadam se da će borci iz Srbije da se odazovu pozivu i brane svoju zemlju,da ne mora opet crnogorac da se skida i ulazi da vadi rezultat protiv rusa kao 2014 na Tesla FC 🤣. Ja imam zakazan meeting sa bugarinom Stoimenovim na main cardu a onda moramo da se pozabavimo organizovanjem primanja saučešca,pa sahrane i td.
Megdan FC3 coming soon!!

Mi smo nakon toga status kontaktirali Bakočevića da nam da izjavu povodom planova koje ima u sledeća dva tri meseca i on je nama odgovorio:

Danas sam imao poslednji pregled koljena nakon skidanja longete,doktor je rekao da je sve ok i da mogu da krenem sa oporavkom i laganim treningom.Za mjesec dana moje koljeno će biti 100% a povratak u ring imam već u februaru na Combat Challenge,zatim u mart mjesecu Noć Gladijatora u Dubrovniku i MFN u Njemačkoj a onda u aprilu Megdan 3 sa Stoimenovim,on je mrtav čovjek koji hoda samo mu jos nisu javili. U februar će biti 4 mjeseca kako se nisam borio a to je za mene šok,tako da želim sve da nadoknadim.

Izgleda da ćemo uskoro gledati Vasu opet u ringu ili kavezu.