ONE Championship dovela je još jedno veliko ime, ali ovog puta na čelo svoje organizacije.
Bivša UFC-ova prvakinja Miesha Tate pridružiće se ONE Championshipu kao potpredsednica i preseliće se u Singapur. Tate će se tako pridružiti Demetriousu Johnsonu i Eddieju Alvarezu na ONE-ovom rosteru, a ubrzo bi u Singapuru mogao završiti i mladi fenomen Sage Northcutt, kojem je istekao UFC ugovor te traži novi dom.

– Presretna sam što se pridružujem ONE Championshipu kao potpredsednica. Uistinu verujem u njihovu misiju da stvore stvarne superheroje koji će podići svet nadom, snagom, snovima i inspiracijom.

– Čast mi je doneti sa sobom svoje iskustvo svetske prvakinje i pomoći inspirisati sledeću generaciju sportista. I naravno, uzbuđena sam što ću se preseliti u svoj novi dom, Singapur, i proputovati kroz celu Aziju! – izjavila je Tate.

32-godišnja Amerikanka otišla je u prnziju 2016. nakon dva uzastopna poraza. bivša UFC i Strikeforce bantam prvakinja je jedna od najpopularnijih MMA borkinja ikad. Porazila je imena poput Holly Holm, Julie Kenzie, Sare McMann i drugih u svojoj devetogodišnjoj karijeri, a poznata je i po dugogodišnjoj “svađi” s velikom Rondom Rousey.