Odradili smo intervju sa Bojanom Veličkovićem povodom njegovog poraza od Jake Matthewsa proteklog vikenda u Sydneyu. Veličković je poražen podeljenom odlukom sudija ali je po mnogima on pokraden i trebao je iz oktagona da izađe kao pobednik. 

Sa obzirom da se Bojan pre ove borbe borio sa sada već sve poznatijim i poznatijim Darrenom Tillom, mi smo ga pitali da li bi odradio revanš sa njim sada kada bi dobio priliku, na šta je on odgovorio:

“Da, da apsolutno, mislim to mi je, ta borba protiv Cerronea mi je dala motivacije jer sam shvatio tek posle Cerroneove borbe sam pomislio da jel moguce da je ovaj lik toliko dominantan, kad sam pogledao borbu samnom, sem tog lakta koji me je definitivno poremetio i promenio tok borbe, druga runda mislim da je bila totalno izjednačena pa je i čak mogla da ode u moju korist. Dok je u trećoj rundi me opet uzdrmao ali mislim da mogu da odradim bolji meč.” 
Veličković nastavlja:

“Protiv njega nisam imao veliku ambiciju da ga rušim ali da sam pokušao da odradim meč protiv njega kao što je Jake Matthew protiv mene, možda bi pobedio tu borbu. Darren je pokazao u pre mene a i u borbi protiv mene da je udarač mnogo ozbiljnog kalibra. Mnogo bi voleo da se borim protiv njega ponovo da vidim da li bi nekom drugom taktikom ili pripremama posvećenim samo udaranju uspeo da promenim tok borbe i da možda pobedim njega.

Pogledajte ceo intervju u sledećem videoklipu: