naBojan Veličković je pre malo više od godinu dana po prvi put ušao u UFC-ov oktagon kada se u Zagrebu borio sa Alessio Di Chiricom. On je uspeo da dođe do pobede u svom UFC debiju jednoglasnom odlukom sudija. Nakon te borbe se suočio sa bivšim sparing partnerom Michale Gravesom sa kojim se borio sve tri runde, sudije su odlučili da ova borba završi nerešeno. U sledećoj borbi u UFC-u se bori sa opasnim rusom i bivšim kolegom iz American Top Tema, Sultanom Alievom i od njega doživljava prvi poraz u oktagonu, poražen je bio podeljenom odlukom sudija nakon tri runde.
Bojan se nakon te borbe nije borio par meseci da bi dobio borbu sa Nicom Musokeom koji je dobio prednost da se bori pred domaćom publikom i pred 14 hiljada svojih navijača, borba je bila neizvestna do zadnjig 30 sekundi kada Bojan pogađa Musokea i završava borbu nokautom. Za ovu pobedu je dobio bonus večeri od 50 hiljada dolara.

Sada u svojoj petoj borbi u UFC-u dobija priliku da se bori u glavnom delu priredbe šta je ogromna stvar jer mnogi borci ne dobiju ni šansu da kroče u UFC-ov oktagon a kamoli da se bore u glavnom delu priredbe. On će se 2. septembra suočiti sa Darrenom Tillom koji je neporažen do sada i ima MMA skor od 14 pobeda i jedne nerešene borbe.Pogledajte ceo spisak borbi za ovu priredbu:

Heavyweight Alexander Volkov vs. Stefan Struve
Women’s Bantamweight Germaine de Randamie vs. Marion Reneau
Middleweight Siyar Bahadurzada vs. Rob Wilkinson
Welterweight Leon Edwards vs. Bryan Barberena
Welterweight Darren Till vs. Bojan Veličković
Light Heavyweight Marcos Rogério de Lima vs. Saparbek Safarov
Lightweight Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva
Lightweight Michel Prazeres vs. Mads Burnell
Lightweight Rustam Khabilov vs. Desmond Green
Light Heavyweight Francimar Barroso vs. Aleksandar Rakić
Featherweight Nick Hein vs. Zabit Magomedsharipov
Light Heavyweight Bojan Mihajlović vs. Abdul-Kerim Edilov