Na našoj facebook stranici smo izbacili jedan status gde smo pitali naše pratioce koju regionlanu MMA borbu bii najviše želeli da gledaju. Bilo je mnogo komentara i predloga ali jedna borba se istakla a to je borba između Uroša Jurišića i Stefana Negucića.

Oboje se bore u welter kategoriji i mi se možemo složiti sa svim fanovima da bih ova borba bila jako zanmljiva. Negucić je trenutno ne poražen i ima MMA skor od 5 pobeda bez poraza, poslednji put je brutalno nokautirao Ivana Vladimira u prvoj rundi i tako odbranio svoj pojas welter kategorije MFC-a. Sve svoje borbe je uspeo da završi ekspresno lepim prekidima i ima ozbiljnu amatersku MMA karijeru iza sebe. On je kao sto ga je predsednik MMA saveza Srbije Aleksandar Radosavljević nedavno u našem podcastu nazvao “cist MMA produkt” znači momak koji se nikad nije bavio nekim sportom ozbiljno već počeo da trenira MMA odmah.
Uros Jurišič je borac koji kao i Negucić ima  ozbiljnu MMA karijeru pred sobom. Trenutni MMA skor mu je po sherdogu 5-0 i poslednji put je bio u akciji na CFC3 u Ljubljani kada je vec u prvoj rundi završio Vasu Bakočevića tehnickim nokautom. Bio je učesnik 21-og serijala poznatog TUF-a ima jednu borbu pred sobom zakazanu na CFC 4 koji će se održati u Ljubljani 14. oktobra i tamo će se suočiti sa bugarskim MMA borcem Vladislavom Kanchevom, za ovu borbu ce se pripremati u poznatom American Top Teamu na Floridi.

Da li će njih dvoje jednoga dana ukrstiti rukavice nam predostaje da vidimo, nama kao fanovima bi ovo definitivno bila jako zanimljiva borba za gledanje a u slučaju da dođe do ove borbe u čiju pobedu vi verujete?