Sve više i više se priča o borbi između Conora McGregora i Floyd Mayweathera, već su počeli neki datuma da se spektakulišu neke mediji su prenele da će se ova borba održati 10. juna u  Las Vegasu ali da još ništa nije sigurno. Primetili smo da i Conor i Floyd sve više pričaju o njihovoj borbi i iskreno verujemo da će da dođe do ove borbe i da ćemo saznati datum i sve detalje kad tada. 

Conor je sinoć dao izjavu novinarima da je on on boks i da će ceo svet da pojede svoje reči ako ne veruju u njegovu pobedu. Pogledajte celu izjavi McGregora u sledećem video klipu:

McGregor se poslednji put suočio sa Eddiem Alvaerzom na UFC205 kad je osvojio pojas prvaka u lakoj kategoriji UFC-a, kad je pobedio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Floyd se nije borio od 2015 godine kad je otišao u penziju sa boks skorom od 49 pobeda i poslednji put se suočio sa Andre Bertom kad je pobedio jednoglasnom odlukom sudija. Međutim nedavno je izjavio da se vraća iz penzije samo da odradi jednu borbu protiv McGregora.