Daniel Cormier je izgubio pojas prvaka UFC-ove poluteške kategorije na UFC214, nakon što ga je Jon Jones u njihovom revanšu završio tehničkim nokautom u trećoj rundi. Nakon borbe je Cormier izgledao vidno potresen i možemo slobodno da kažemo da u intervju u oktagonu nije baš bio sabran.

Sada skoro deset dana nakon borbe i tog poraza Cormieru su se neke stvari posložile i na “The MMA Hour” kod Ariela Helwania je popričao o budućim planovima, takođe je izjavio da želi borbu sa Volkanom Oezdemirom i Jimiom Manuwom.

Međutim na pitanje da li planira da završi svoju karijeru je on odgovorio da ne planira to jer i dalje obožava da se takmiči i da veruje da će jednoga dana da dođe do treće borbe izmeđi njega i Jona Jonesa.

Izjava Cormiera:
Why would I stop fighting? I feel like I still love the competition more than anything. That’s really what drives me. When I don’t’ have competition, and I’m not involved in something like that, I’m miserable. I love to compete. I love to be in the environment. Not only am I going to fight again, but I do believe Jon Jones and I will fight again. I still have the desire to fight, and I believe that him and I will compete again before it’s all said and done.

I don’t know exactly what path leads back to a fight with Jones, but I believe he’ll be the champion, and I don’t believe that anyone else in this division can compete with me. So after I win enough fights, I believe we’ll fight again.

Da li želite da gledate treću borbu?