Glavna borba za UFC 211 že da bude za pojas u teškoj kategoriji UFC-a između Stipeta Miočića i Junior Dos Santosa, ovo je ujedno i revanš između njih dvoje, oni su se prvi put suočili pre dve ipo godine na UFC on Fox: dos Santos vs. Miocic kada je Junior pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Junior dos Santos ima jednu pobedu iza sebe i poslednji put je bio u akciji prošle godine aprila meseca u Zagrebu kada se suočio sa Ben Rothwellom i tada je pobedio jednoglasnom odlukom sudija nakon 5 rundi. Pre te borbe je poražen od Alistair Overeema tehničkim nokautom u drugoj rundi. Junior je bio šampion UFC-ove teske kategorije malo duže od godinu dana i uspeo je da odbrani taj pojas jedanput protiv Frank Mira pobedivši ga tehničkim nokautom. Pojas je osvojio od Can Velasqueza nokuatom u prvoj rundi 2011 godine. Takođe je izgubio pojas od Velasqueza u decembru 2012 godine jednoglasnom odlukom sudija nakon pet rundi. Da li će opet uspeti da postane đampion teske kategorije nam predostaje da vidimo.

Stipe je postao šampion UFC-ove teške kategorije na UFc198 pre godinu dana kada je nokautirao Fabircio Werduma u prvoj rundi pred 45 hiljada brazilaca u Brazilu. Nakon toga je odbranio svoj pojas jedanput i to prošle godine u septembru protiv Alistair Overeema na UFC203 kada je nokautirao Overeema u prvoj rundi. Podsetimo Miocic ima pet uzastopnih pobeda iza sebe i sve je uspeo da završi pre nego što je došlo u ruke sudija.

Mi vas pitamo ko će večeras da izađe kao pobednik iz oktagona i kako Stipe ili Junior dos Santos?