Luka Strezoski se suočio sa Michela “Demolidora” Pereirom na SBC15 u Novom Sadu kada je borba prvobitno proglašena nerešena, međutim odluka sudija je bila diskutabilna i mnogi fanovi smatraju da je Luka bio poražen u toj borbi. Sada je SBC na svojoj zvaničnoj stranici napisao status da je odluka promenjena i da je Luka Strezoski doživeo svoj prvi poraz u profesionalnoj MMA karijeri.

Novi šampion SBC-ove welter kategorije je Brazilac Michela “Demolidora” Pereira a pročitajte zvanični status SBC-a:
“Saopštenje povodom završene internacionalne MMA priredbe Serbian Battle Championship 15 i sudijske odluke u glavnoj borbi večeri:

Velimir Mladenov, kao glavni supervizor sudijskog dela sportske manifestacije, i nakon konsultacije sa predstavnicima ugledne inostrane sudijske agencije, zvanično je promenio konačni ishod borbe, prvobitno proglašene nerešenom po sudijskim listama, u pobedu sudijskom odlukom za gosta iz Brazila, Michela “Demolidora” Pereiru.
Rezultati i snimci borbe biće prosledjeni još jednoj inostranoj sudijskoj asocijaciji, kako bi se zaštitili interesi i domaćeg borca, Luke Strezoskog, i njihovo mišljenje će takodje biti uvaženo.

U svakom slučaju Serbian Battle Championship je u Michelu “Demolidoru” Pereiri dobio pravog šampiona svetskog renomea, atraktivnog u svakom aspektu MMA sporta, internacionalno priznatog i cenjenog u borilačkom svetu!”