FFC je povtrdio da se vraća u glavni grad Slovenije, Ljubljanu. Još nisu sve borbe poznate na ovoj priredbi ali znamo da će Mladen Brestovac da brani svoj pojas protiv Dževada Poturka. Još nije poznato koje sve borbe ćemo gledati na ovoj priredbi ali jedno je sigurno da FFC uvek donosi odličan spisak borbi sa sobom i da će publika uživati u borbama!

Ova priredba će se održati 22. aprila u hali Tivoli, poznato je još da će Luka Jelčić i Roberto Soldić da brane svoje pojaseve, a u K-1 delu je poznato da će Samo Petje da se bori.

Pročitajte celu izjavu FFC-a, via “Fightsite.hr”: 

“Nakon dvije godine pauze, Final Fight Championship se s velikim zadovoljstvom vraća u glavni grad Slovenije – Ljubljanu. FFC je u svoj posljednju od četiri priredbe održane u tom gradu odradio u travnju 2015. godini, kada su event predvodili Igor Pokrajac u MMA dijelu i Samo Petje u kick boksingu.

FFC 29 će se održati 22. travnja u velikoj dvorani Tivoli, a za ovu posebnu prigodu je sastavljen vrlo kvalitetan popis borbi na kojem će se naći svi trenutačno najbolji slovenski borci. Publika će moći uživati u najmanje četiri dvoboja za titlu prvaka što garantira pregršt vrhunske adrenalinske zabave.

U glavnoj borbi kick boksing dijela ćemo vidjeti najboljeg slovenskog borca bez konkurencije, FFC prvaka u lakoj kategoriji Samo Petjea. “Co-main” event donosi obračun najboljeg hrvatskog i najboljeg bosanskohercegovačkog teškaša. Neprikosnoveni FFC prvak u teškoj kategoriji Mladen “The Scorpion Sting” Brestovac će pojas braniti protiv legendarnog Dževada “BH Machine” Poturka.

U MMA dijelu će nastupiti prvaci u lakoj i velter kategoriji. Za sada još nije otkriveno protiv koga bi Luka Jelčić i Roberto Soldić trebali braniti svoje FFC pojaseve.

Informacije o čitavom popisu borbi, kao i o ulaznicama za priredbu bi trebali biti poznati u narednim tjednima.”