Male su šanse da će Tony Ferguson dobiti šansu protiv Habiba Nurmagomedova iako je legitimni izazivač broj jedan u lakoj kategoriji. Pa je tako sasvim izgledno da će Habib da se bori protiv Georgesa St. Pierrea  u “catch weight” meču do 74 kilograma.

menadžer,u intervjuu za TMZ Sports je potvrdio upravo to. Ali još nešto – traže čak 50 milijuna dolara za sledeći nastup Habiba.

– Ben Askren, Woodley, niko od tih tipova ne može ništa Habibu. Posebno, ako su tip boraca koji se boje umora, a protiv Habiba će sigurno riknut. Ali ne brinem se za Tyrona ili Bena Askrena. Ja gledam prema nekome ko može doneti 50 ili 100 miliona dolara na sto, a ova dva momka ne mogu doneti ni 200.000 – objasnio je Abdelaziz i dodao:

– Slušajte, tip protiv kojeg smo se upravo borili je zaradio 50 miliona dolara. Mislim da ga Habib sada kao globalna zvezda mora preteći. Upravo se sastao s Putinom i Erdoganom, a drugi tip prodaje svoju žestinu u nekom dućanu. To se ne da upoređivati, to su druge dimenzije. Dobro za Conora da nešto radi, ali ko ga šljivi. To je njegova stvar. Mi pokušavamo otići u Afriku, raditi na drugačijim stvarima. Sve to je neuporedivo.

Revanš? Da, ali ne sada…

Na kraju dana, možda ako na sto stavi gomilu love jednog dana pristanemo na revanš. Ali možda. Nisam siguran. Daćemo mu revanš, ako nam donese mnogo novca. To je moj posao, ovo nije Habibov posao. Moj posao je doneti mu zaradu. Nakon 11 godina i 27 borbi bez poraza, on je svoje odradio. Sada je vreme za lovu, priče neka ostanu sa strane – smatra Abdelaziz koji dodaje da će deo zarade dati u humanitarne svrhe.