UFC218 će se održati u Detroitu 2. decembra. U glavnoj borbi će Max Hollaway pokušati da odbrani svoj pojas po prvi put protiv Frankie Edgarda. Takodje na ovoj priredbi ćemo imati prilike da vidimo Alistair Overeema i Francis Ngannoua. 

Pogledajte novu izjavu Francisa Ngannoua u kojoj je izjavio da će nakon što nokautira Overeeema krenuti na Miočićevu titulu:

 

“Veoma sam isfrustriran jer je moja poslednja borba bila u Januaru. Nadao sam se da ću se boriti u Septembru ali je moj protivnik odustao. Sada imam odličan meč pred sobom. Znao sam da ću se kad tad boriti sa Alisterom, bio sam spreman još odavno za njega. MIslim da nakon ove borbe nakon što nokautiram Overeema dobiću šansu za titulu. Overeem je sada veći izazov nego Dos Santos jer Reemu ide odlučno u poslednje vreme. Samo redja pobede. Alister je ogroman protivnik. On je veoma dobar udarač i mislim da ima braon pojas u BJJ-u. Veoma je pametan borac i uvek ima odličan plan. Ali ja sam dosta brži i jači od njega. Imam snagu u udarcu da mogu da nokautiram bilo koga i to će se i desiti. Siguran sam da ću nakon toga dobiti šansu za titulu.”