Jon Jones i Chuck Liddell, dve legende UFC-a u poluteškoj kategoriji, nedavno su imali jednu verbalnu bitki. Liddell je izjavio da bi hteo borbu s Jonesom, i da bi Bones mogao stati i naučiti lekciju od njega.
Naravno, Jon nije ćutao pa mu je odgovorio stavljanjem pod znak pitanja njegov karakter, i njegovu mogućnost da se uopšte takmiči u MMA-u.
Ako je ta “šansa” ikada i postojala, nestala je nakon ružnog i pomalo zastrašujućeg za Liddella nokauta koji je Chuck pretrpio protiv Ortiza.
Tada je Jon na Twitteru odgovorio na jedan komentar rekavši kako su šanse za susret sa veteranom sada uistinu mrtve:
– Da, službeno je. Nikad više neću ni odgovoriti ako me Chuck prozove.

Bivši prvak je iskoristio i priliku da on prozove starog rivala Rashada Evansa, koji je radio kao analitičar tokom prenosa meča Liddell – Ortiz. Evans je prokomentarisao kako smatra da je Jones bio “čist” jedino u borbi s Ovince Saint Preuxom u 2016. i nikad više u karijeri.
Prema Jonesu, ta priča u svakom slučaju ne drži vodu, jer tvrdi da je tada bio fizički impresivniji i veći nego ikad, a usput je i Evansu vratio s par reči:
– Lako je njemu sad pričati sranja kada zna da nikad više neće biti u Top 10. Njegova teorija ni nema smisla, bio sam j*beno masivan za tu borbu s OSP-jem. Doslovno veći i isklesaniji nego ikad za bilo koju prošlu borbu.