Khabib Nurmagomedov je izazvao Conora McGregora na borbu odmah nakon što se McGregor borio sa Floyd Mayweatherom u boks borbi. Međutim izgleda da Conora nećemo gldati još neko vreme gledati u oktagonu i ako su mnogi nagađali da će se vratiti u UFC-ov oktagon krajem ove godine, a prvi kandidat je Khabib ili pobednik u borbi izmeđi Kevina Lee-a i Tonya Fergusona.

Conor je trenutni šampion UFC-ove lake kategorije i nije branio taj pojas od novembra meseca prošle godine. Sada se kao što smo naglasili Ferguson i Lee bore za privremeni pojas prvaka a ako je verovati Khabibu on bi trebao da bude sledeći protivnik borca koji pobedu tu borbu.
Izjava Khabiba za MMAJunkie:

I know (Tony Ferguson and Kevin Lee) talk (expletive) about everybody, but I don’t want this. I know this: Both guys are great athletes, good fighters. I’m going to say good luck, don’t get injured, and see you in December. Good luck, guys.

Ko će da bude i kada će se Khabib sledeći put boriti nam predostaje još da vidimo, ali jedno je sigurno a to je da mnogi MMA fanovi žele da gledaju borbu između Khabiba i MvGregora u Rusiji, gde je Khabib veika zvezda.