Večeras nas očekuje jedna od najzanimljivjih UFC priredbi ove godine, na UFC218 će se odlučiti ko je vladar perolake kategorije u borbi između Maxa Holloway i Jose Alda. Takođe imamo teškaški dvoboj između Alistair Overeema i Francisa Ngannoua. Jedna borba zbog koje vredi ostati budan i gledati uživo je definitivno borba između neporaženog borca Justina Gaethjea i bivšeg šampiona UFC-ove i Bellatorove lake kategorije Eddia Alvareza.

Eddie ima jednu “no contest” borbu i jedan poraz iza sebe, posledniji put se suočio sa Dustinom Porierom kada smo imali prilike da gledamo rat u oktagonu i tu je pokazao još jedanput koliki je borac i da se nikad ne predaje. Ta borba je prekinuta je su se koristili ilegalni udarci od strane Alvareza pa je borba proglašena kao “No contest”. Pre te borbe je poražen od Conora McGregora tehničkim nokautom u drugoj rundi.
Justin je iz WSOF došao u UFC sa 17 pobeda iza sebe bez poraza, u UFC-u ga je dočekao Michael Johnson kojeg je uspeo poraziti tehničkim nokautom u drugoj rundi i tako svima dokazati da mu je mesto u najboljoj MMA organizaciji na sveta, UFC-u.

Meridianbet nam je omugućio da stavimo pare na našeg favorita, kvota na Eddia Alvareza je 2.40 a na Justina Gaethjea 1.40, šta nam govori da je na kladionicama favorit Justin. Međutim ko je vaš favorit ko pobeđuje ovu borbu ako se vi pitate? 

Mi smo odradili jedan podcast povodom ove priredbe koji možete da poslušate u sledećem video klipu: