Večeras se održava UFC Fight Night 108 gde će glavna borba da bude između Cub Swansona i Artem Lobova, ova priredba će se održati u Nashvillu. Mnogi su reagovali na ovu glavnu borbu veceri i smatraju da Lobov ne zaslužuje da se bori u glavnoj borbi večeri i misle da je dobio ovu priliku samo zato đto je dobar prijatelja sa Conorom McGregorom.

Kako god bilo Lobov ima profesionlani MMA skor od 13-12-1 (1) i iza sebe ima dve uzastopne pobede, poslednji put je bio u akciji prošle godine u novembru na UFC Fight Night: Mousasi vs. Hall 2 tada se suočio sa Teruto Ishiharaom kada je pobedio jednoglasnom odlukom sudija. Pre te borbe se suocio sa Chris Avila na UFC202 kada je pobedio jednoglasnom odlukom sudija. Trenutni skor u UFC-u mu je 2-2.

Swanson je deo UFC-a od 2011 godine a pre toga se borio u WEC od 2007 godine, tako da možemo da slobodno kazemo da je dosta iskusnijim od Lobova u borbama na samom vrhu MMA-a. On ima tri uzastopne pobede iza sebe i poslednja borba mu je bila proglašena za najbolju borbu 2016 godine, tada se suocio sa Doo Ho Choiom na UFc206 kada je pobedio jednoglasnom odlukom sudija.

Šta vi kažete ko pobeđuje večeras favorit Swanson ili Lobov?