Večeras se održava UFC212 u Brazilu, tamo ce glavna borba večeri da bude između Jose Alda i Maxa Holloway gde će u igri da bude pojas pero laka kategorije UFC-a. Jose Aldo je trenutni šampion te kategorije dok je Max Holloway trenutni šampion pero lake kategorije.
Max Holloway ima profesionalni MMA skor od 17 pobeda i 3 poraza, poslednji poraz je doživeo na UFC Fight Night: Shogun vs. Sonnen kada se suočio sa Conorom McGregorom, tada je porazen jednoglasnom odlukom sudija nakon tri runde. Trenutno ima 10 uzastopnih Pobeda iza sebe i poslednji put se suoči sa Anthony Pettisom na UFC206 kada je pobedio tehničkim nokautom u trećoj rundi i tako postao privremeni šampion pero lake kategorije.

Jose Aldo je uspeo da postane šampion UFC-ove pero lake kategorije na UFC200, tada se suočio sa Frankier Edgardom kojeg je pobedio jednoglasnom odlukom sudija nakon pet rundi. Borba protiv Hollaway ce da mu bude prva odbrana pojasa od kako je ponovo postao šampion i bice vrlo zanimljivo da vidimo kako će da se nosi sa mlađim i motivisanim Hollawayom u ringu.
Šta vi mislite ko će da pobedi ovu borbu?