Večeras se održava UFC Fight Night 112 u Oklahomi gde će glavna borba večeri da bude između Michael Chiese i Kevina Lee-a. Ova borba je postala “poznata” po tome što su se njih dvoje pokačili na konferenciji za štampu pre par meseca. Podsetimo Lee je iznervirao Chiesu tako da je Chiesa u sred konferencije potrcao prema njemu da se na licu mesta obračunaju, na svu sreću do tuče nije doslo i ostalo im je da se obračunaju u oktagonu.

Michael Chiesa ima tri uzastopne pobede iza sebe i poslednji put je bio u akciji na pre više od  godinu dana na “UFC on Fox: Teixeira vs. Evans” kada se suočio sa Beneil Dariushom kojeg je pobedio polugom u drugoj rundi. Pre te borbe je uspeo da savlada Jim Millera prekidom i Mitch Clarkea jednoglasnom odlukom sudija. Poslednji poraz je doživeo od Joe Lauzona septembra meseca 2014 godine tehničkim nokautom kada je doktor prekinio borbu u drugoj rundi.
Kevin Lee -u je tek 24 godine a u UFC-u se bori vec od februara meseca 2014 godine, do sada je odradio deset borbi u oktagonu iz kojeg je osam puta izasao kao pobednik i dva puta sa spustenom rukom. Iza sebe ima četri uzastopne pobede i poslednji put se suočio sa Francisco Trinaldom u Brazilu na UFC Fight Night: Belfort vs. Gastelum kada je pobedio polugom u drugoj rundi. Mnogi smatraju da je ovo prvu “ozbiljan” test za mladog Lee-a i u slučaju da pobedi ulazi u top 5 boraca lake kategorije UFC-a.

U čiju pobedu vi verujete?

Mi smo odradili jedan podcast povodom ove priredbe u ovom podcastu na je bio gost Aleksandar Ilic i mozete da cujete nase prognoze za ovu priredbu, poslušajte ceo podcast u sledećem video klipu: