Kontaktirali smo FFC šampiona lake kategorije Luku Jelčića i pitali ga kakvi su mu budući planovi i kad ćemo da imati prilike da ga gledamo u ringu ili kavezu opet. Prisetimo se Luka ima tri uzastopne pobede i poslednji put se suočio sa Danilo Belluardom na FFC27, kad je pred domaćom publikom u Zagrebu pobedio tu borbu prekidom u prvoj rundi i tako postao šampion FFC-ove lake kategorije. 
Mnogi smatraju kako je njemu mesto u UFC-u i verujemo da mnogi fanovi samo čekaju vest o tome kako je on potpisao za UFC.
Kad ćes se opet boriti, možda braniti FFC pojas?
“Uskoro, jos ništa nije potvrđeno ali mogu reć da je uskoro.
Sa kim bi želelo da se boriš?
Borit ću se protiv koga god stave ispred mene. 
Mnogi smatraju da ti je mesto u UFC-u koja je tvoja reakcija na to i šta ti mislis kad ćeš da potpišeš za njih?
Lijepo je kad ljudi prepoznaju nečiji rad pogotovo kad je to tvoj rad, u ovom sportu se brzo pokaže tko je tko i nema bježanja od istine, radim ono kaj volim i drago mi je kaj i drugi uživaju u mojim borbama. Kad ću dobit poziv od UFC-a neznam, borim se jer se volim borit i borio bi se besplatno pred nekoličinom ljudi. UFC je najveća i najbolja organizacija s najboljim borcima i najvećom publikom, to vuče i financijsku stranu koja definitivno pomže tako da je to moj cilj, borit se s najboljima i ostavit svoj trag u ovom sportu.”
Nadamo se da ćemo uskoro prilike da gledamo Jelčića u ringu ili kavezu!