Večeras ćemo imati prilike da gledamo revanš i borbu za pojas u pero lakoj kategoriji UFC-a između Maxa Hollowaya i bivšeg vladara te kategorije Jose Alda. Njih dvoje su se već suočili jednaput i to na UFC212 u Brazilu i tada je pobedio Holloway prekidom u trećoj rundi i tako postao zvanični šampion te kategorije.

Jose Aldo od kako je poražen od Conora McGregora pre dve godine se čini kao da “nije sav svoj” i ako je uspeo da vrati taj pojas prvaka na UFC200 protiv Frankiea Edgara mnogima se čini da više nećemo gledati onog starog Alda u oktagonu nikada više. Moramo da zapamtimo da je on uleteo kao zamena Edgaru samo nekoliko nedelja uoči same borbe i pitanje je koliko je spreman za ovu borbu, bilo kako bilo njega je uvek zanimljivo gledati u akciji i jedva čekamo da vidimo ovaj revanš.
Max Holloway nije poražen od 2013 godine kada ga je pobedio Conor McGregor jednoglasnom odlukom sudija, nakon tog poraza je uspeo naređati 11 uzastopnih pobeda i postati vladar pero lake kategorije. On iz borbu u borbu pokazuje koliko napreduje i ako je još uvek jako mlad on je uspeo da pobedi velika imena u ovom sportu i po mnogima on će da bude šampion jedno duže vreme.

Meridianbet nam je omogućio klađenje na ovu borbu i favorit na u ovoj borbi je Max Holloway, kvota na njega je 1.30 dok je kvota na Jose Alda 3.40. U čiju pobedu vi verujete?

Mi dmo odradili podcast povodom ove priredbe koji možete da poslušate ovde: