Članovi tima Habiba Nurmagomedova nisu bili jedini nakon meča u oktagonu u kojem nakon poraza bio i Conor McGregor.

Kada je nakon meča Habib preskočio oktagon i krenuo u sukob sa članovima Conorovog tima, McGregor se u to vreme tukao sa timom Nurmagomedova. Ali, ono što do sada nije objavljeno, jeste da je u oktagonu bio i jedan navijač koga  jer su mnogi kasnije na snimku zapazili i jednog navijača.

Naime, radi se o Davidu Martinu koji se u celom tom skandalu našao u oktagonu i hteo da se tuče sa Habibovim timom. On je poznat kao fan Conora McGregora i očito je da je hteo zaštiti irskog borca kada ga je napaoli Habibov trener.

– Ne bih rekao da je to bio samo adrenalin. Više nekako da je preovladao patriotizam. Mislio sam da Rusija napada Irsku. Video sam mnogo Rusa da preskaču ogradu i idu na McGregora koji je bio dosta umoran od borbe. Znao sam da moram reagovati i odlučio sam da mu pomognem. Pomislio sam da me moja država treba i da je vreme da reagujem. Video sam da su vrata kaveza otvorena i odlučio sam da uđem i pomognem svom zemljaku – rekao je Martin.

Ipak, iz UFC-a su osudili njegov potez i poručili mu da je to bilo veoma nesmotreno, te da je veoma lako mogao stradati. Da je dobio bilo kakvu povredu dok se nalazio u oktagonu jasno je da bi najviše po džepu dobio upravo UFC. međutim, čini se da je ovaj Irac veoma ponosan na ono što je uradio, a video svega čak je podelio na Twitteru.