Svi ljubitelji borilačkih sportova su itekako upoznati sa skandalom koji je nastao kad je McGregorov kamp objavio snimku sa sparinga u kojoj Conor ruši Malignaggija, nakon čega je bivši boksački prvak napustio Conorov tim, usput izgovorivši sve i svašta na račun UFC prvaka, njegovog tima i sparing partnera.

Danima se prepucavalo po društvenim mrežama, više se nije znalo tko je što učinio i tko koga za što optužuje.
Vrhunac sukoba je dosegao točku usijanja kad su se Paulie i Conor susreli licem u lice dan prije vaganja za “The Money Fight”. Okupljeni su spriječili mogući sukob između dvojca koji je bio na ratnoj nozi (iskrenije bi bilo reći da je McGregor bio smiren jer je na umu imao 100 000 milijuna razloga za ostati smiren pred vrlo važan meč i Paulie koji je tražio sukob i još malo medijske pažnje).

John Kavanagh je u srijedu navečer bio u Dublinu gdje je bio upitan o cijeloj toj situaciji. Poznati trener je otkrio da je Conor želio borbu s Malignaggijem po MMA pravilima.

“Conor mi je rekao da Pauliea dovedemo u kavez. Rekao sam mu da od toga neće ništa biti jer se Paulie ne želi boriti u MMA-ju. On nikada ne bi išao u MMA, no Conor sada može napisati na Tweeteru da se bori s Paulijem i ja bih bio u krivu.”

McGregorovom timu se nije svidjelo to što je Malignaggi imao dugu jezičinu nakon što je otišao iz kampa.
“Pričao je sve i svašta, pa on je bivši boksački prvak, trebao bi znati držati jezik za zubima dok se borba ne održi, a nakon toga neka napiše knjigu ili napravi 50 intervjua. To nam ne bi bio problem, ali ne može to raditi iz dana u dan i otkrivati ideje i planove koje smo imali. To me izbacilo iz takta, nije bio profesionalan.”

Conor trenutno ima mnogo opcija na stolu i protivnika koji žele dio “McGregor kolača”, pa će biti zanimljivo vidjeti što će Irac sljedeće učiniti.