Miesha Tate je bivša UFC prvakinja koja se nedavno umirovila. Tate je nedavno za američke medije objasnila zašto misli da Holly Holm može pobijediti Cris Cyborg na UFC 219.

“Iskreno vjerujem da Holly ima velike šanse da pobijedi Cyborg” rekla je Tate. “High kick koji posjeduje Holly Holm može uspavati svakoga, a Cyborg je podložna high kicku.”

 

 

 

“Holly ima odličan rad nogu koji joj omogućuje da se drži podalje od Cyborg” dodala je Miesha.


 

Tate se borila sa Holm u 2016. godini, a borila se na istim eventima kao i Cyborg nekoliko godina ranije jer su obe borkinje bile šampionke u Strikeforce organizaciji prije nego što su došle u UFC. Tate zaista ima visoko mišljenje o Cyborg, i smatra da je vrhunska borkinja, međutim smatra da Holm ima dovoljan arsenal oružja da ostvari pobjedu. Holm je već jednom zaustavila legendarnu šampionku udarcem nogom u glavu kada je nokautirala Rousey na UFC 193. Tate vjeruje da Holly može ponoviti ovaj legendarni udarac, koji bi joj donio drugi pojas u UFC-u. Sve što nam je preostalo je da sačekamo 30. decembar, kada će se ove dvije borkinje obračunati u Las Vegasu.