Nemanja Milaković je potpisao sa Bellatorom na jednu borbu i sada 1. decembra će se suočiti sa Giorgiom Pietriniem na Bellaotr 211, koji će se ovog vikenda održati u Italiji. Mi smo postavili par pitanja Milakoviću a on je odgovori sledeće:

Prolazi mi kroz glavu da se konačno moj rad I trud zadnjih 9.5 godina napokon isplatio ,dobio sam priliku kakva se rjetko dobija da pokažem ko sam i šta sam . Za protivniku znam da je fizički dosta jak radio je 84 pa je spustio na 77 dobar je u svim segmentima borbe podjednako voli se zaletiti na prvu I dati sve odmah ali mislim iskreno da sam spreman za njega I da ću ga pobjediti . Pripreme su bile veoma naporne I dao sam se maksimalno u njih zadnja dva mjeseca . Očekujem da nakon pobjede na Bellatoru 211 nastavimo saradnju I da ću potpisati ugovor na više mečeva , od sebe očekujem da ću dati sve što imam da dignem ruku na kraju kao pobjednik . Snovi se ostvaruju vjerujte u sebe I dajte svoj maksimum ,rezultat ce doći kad tad .

Bellator je druga najjača organizacija na svetu i u slučaju podebe, Milakovića najverovatnije čeka produženje ugovora sa Bellatorom, mi se nadamo da će izaći iz kaveza kao pobednik.