Misha Cirkunov će se suočiti sa Volkan Oezdemirom na “UFC Fight Night 109” koji će se održati u glavnom gradu Švedske, Štokholmu. Na ovoj priredbi će glavna borba da bude između Alexander Gustafssona i Glovera Teixeire. 

Misha ima 8 pobeda iza sebe i do sada je neporažen u UFC-u i sve svoje borbe ju UFC-u je uspeo da završi pre nego što su došle u ruke sudija. Poslednji put se suočio sa Nikita Krylovom na UFC 206 kad je pobedio polugom u drugoj rundi.Pre te borbe je uspeo da pobedi Ion Cutelaba takođe polugom ali u trećoj rundi.

Njegov sledeći protivnik Volkan ima profesionlani MMA skor od 13 pobeda i samo jedan poraz borio se po najbolji MMA organizacijama sveta poput Bellatora, WFCA – Grand Prix Akhmat

Iza sebe ima tri pobede i poslednji put se suočio sa Ovince St. Preux-om na “UFC Fight Night 104 – Bermudez vs. Korean Zombie” 4. ferbuara. On je pobedio tu borbu podeljenom odlukom sudija. Ovo će da bude drugi nastup Volkana u UFC-u i mnogi nagađaju da će upravo ova borba da bude sunaslovna borba ove priredbe.

Pogledajte trenutni spisak borbi za ovu priredbu:

Light Heavyweight Alexander Gustafsson vs. Glover Teixeira
Middleweight Magnus Cedenblad vs. Chris Camozzi
Heavyweight Christian Colombo vs. Damian Grabowski
Middleweight Jack Hermansson vs. Alex Nicholson
Light Heavyweight Volkan Oezdemir vs. Misha Cirkunov