Meridian Bet i Megdan Fighting su nam omugućili da se kladimo na borbe koje će se održati na drugoj priredbi MEGDANA ovog vikenda. Glavna borba večeri će da bude dvoboj koji mnogi čekaju već duže vreme a to je borba u welter kategoriji između Stefana Negucića i Vladimira Prodanovica.  

Pored ove borbe ćemo imati prilike da gledamo mnogo regionalne i strane borce po MMA i K-1 disciplinama, Meridian nam je omogućio da se kladimo skoro na sve MMA borbe koje će se ove večeri 25. novembra održati u Novom Sadu, tačnije u velikoj hali Spensa.

Kvota da će Stefan Negucić pobediti ovu borbu je 1.30 a da će Prodanović i ringa da izađe kao pobednik vam daje više od tri puta uloženog iznosa 3.20.

Ista je priča u borbi izmeđi Bakočevića i Stomenova, na pobedu bugarina je 3.20 dok je na Vasu Bakočevića 1.30. U borbi između Dragutina Miloševića i Miloša Janičića je kvota 1.50 da Milošević pobeđuje i 2.40 na Janičića. 

Na sledećem linku možete da uđete i vidite sve kvote za ovu priredbu: https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/borila%C4%8Dke-ve%C5%A1tine