Posljednji put kada je Oscar De La Hoya ušao u ring 2008. godine, bio je izdominiran od strane Manny Pacquiaoa koji ga je završio u osmoj rundi te ga natjerao da se umirovi sa 35 godina. Sada četrdesetčetvorogodišnjak “The Golden Boy” kaže da se planira vratiti kako bi se borio sa UFC-ovim šampionom lake kategorije Conorom McGregorom.

“Znate da volim izazove,” De La Hoya je rekao. “Znate da još uvijek imam to u sebi. Tajno sam trenirao. Brži sam nego ikad, i jači nego ikad. Znam da bih mogao prebiti Conora McGregora u dvije runde. Vratiću se zbog te borbe. Dvije runde.”

“Prozivam ga. Dvije Runde. To je sve što mi treba da ga završim. To je sve što ću reći.”

De La Hoya je priznao da bi lako izgubio borbu pod MMA pravilima, i to je razlog zašto bi tražio borbu sa McGregorom po boksačkim pravilima.

“On je veliki Irac. On je kralj,” De La Hoya je rekao. “Budimo iskreni, u kavezu, on bi me j****o uništio. Uništio bi me. Ne, morali bi se boriti u ringu.”

De La Hoya je ironično ponavljao da je borba između Mayweathera i McGregora bila “prevara” i da je ta borba “omalovažila i boks i MMA.”