Još samo nekoliko saati ostalo je do spektakla u Sportskom centru Kolubara u Lazarevcu, gde se danas od 20 sati održava četvrti po redu Collision Fighting League.

Posle uspešno odrađenog merenja boraca pred ovaj spektal večeras nas očekuju fantastične borbe.

Vibracije među borcima sa merenja nagoveštavaju da će biti vrelo i da će publika uživati u vrhunskim borbama.

Pored uvodnih borbi, publika će imati priliku da vidi šest mečeva u glavnom delu priredbe – četiri po pravilima K-1 i dve po pravilima MMA.

I ovoga puta imaćemo priliku da vidimo u ringu naše najbolje kikboksere Zorana Grozdanića, Marinu Spasić, Radeta Opačića Bojana Gajića, kao i jednog od naših najboljih MMA boraca Slobodana Maksimovića Limpu.

U uvodnoj borbi boriće se Nikola Kostić protiv Grka Ybler Baya. Kostiću će ovo biti drugi po redu profesionalni meč. Nikolu smo već imali prilike da gledamo na CFL 1 eventu, kada je meč završio nokautom u svoju korist i savladao predstavnika Rumunije.

U drugoj MMA borbi sastaće se naš Slobodan Limp Maksimović i borac iz Bugarske Boris Balev.

Sudeći po skoru, u ovoj borbi ulogu favorita ima Limp, ali obzirom na pauzu koju je napravio od njegove poslednje borbe, ne treba otpisivati ni Borosa.

Sloba nam je obećao stend up borbu.

Borbe Bojana Gajića uvek su pune akcije. Gaju smo imali prilike da gledamo već dva puta na CFL priredbama.

Oba puta borio se protiv predstavnika Hrvatske i oba puta je meč rešio u svoju korist. Jednom prekidom, a jednom na poene. Na CFL4 na megdan mu izlazi Arampatzis Georgios, borac iz Grčke.

Naša najpopularnija i najbolja kik bokserka Marina Spasić za protivnicu imaće aktuelnu WAKO vicešampionku Evrope, predstavnicu BIH Ajlu Vojić.Ajla je dosta iskusnija u amaterskim borbama dok je Marina u profi ringu. I jednu i drugu krase slična tehnika, agresivan stil i konstantni napadi.

U glavnoj borbi Rade Opačić imaće za protivnika opasnog Belgijanca, iskusnog Mathie Kongola, koji je do sada imao čak 55 profesionalnih borbi.

Kongolo je učestvovao na najvećim kik boks promocijama. Pobeđivao je na Enfusionu, SuperKombat-u, KingOfKings turnirima… Vrlo je agresivan i od samog starta kreće napred. Nikad se ne povlači.

Sa druge strane imamo Radeta, koji je poznat po tome što je uvek dodatno motivisan kada u ringu naspram sebe ima favorizovanog protivnika. Sudeći po ovome, ova borba je sa razlogom ponela zvanje glavne borbe večeri.

Do 66 kilograma ćemo videti obračun Nebojše Bogdanovića i Tobiasa Harile. Harila je u intervju za MMANovosti najavio nokaut Bogdanovića.

I za kraj ostaje nam da najavimo i meč Zorana Grozdanića, koji će u co-main eventu ukrstiti rukavice sa prvakom Grčke, Christos Avramidisem.

Na CFL3 turniru Grozdanić je u polufinalu klasičnim nokautom savladao predstavnika Grčke, tako da su Grci insistirali da dođe do ovog dvoboja. Christos Avramidis je višestruki prvak Grčke, učesnik Muay Thai GP-a, a u svojoj profesionalnoj karijeri do sad je imao 59 mečeva i daleko je iskusniji od Zorana.

Ceo spektakl moćete pratiti u prenos uživo od 20 i 30 sati i na RTV Pink.