Na UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira smo bili na licu mesta i propratili put naših boraca Bojana Veličkovića i Damira Hadžovića. Jedna od privilegija pres akreditacija koje smo dobili je podrazumevala da imamo pristup svim ljudima koji sačinjavaju jedan UFC event koji toliko svi volimo i cenimo

Jedan od tih ljudi je ujedno i veliki favorit ovih prostora a to je trenutni UFC komentator, prezenter, pisac i nekadašnji napadač na titulu u velter kategorij – Dan “The Outlaw” Hardy.
Seli smo da pričamo sa izuzetno prijatnim Hardyjem koji se ni na sekund nije ustručavao da popriča sa predstavnicima srpske MMA scene te je odvojio vremena iz svog rasporeda da popriča sa nama u vezi sa našim borcima, borbama koje su nas očekivale na UFC FN 109, o njegovom trenutnom stanju kao i nedavno izraženoj želji da ponovo uđe u borilište “po poslednji put”.

Ujedno, ako odslušate ceo intervju, imaćete priliku da čujete sa kim bi se Dan najradije hteo sastati u oktagonu, te i obrazloženje svojih zdravstvenih problema zbog kojih se morao povući inicijalno iz sporta.

Dan Hardy važi za izuzetno samouverenog i agresivnog borca, te i za racionalnog analitičara koji veoma stručno razlaže borbe i borce koji sačinjavaju UFC eventove. Uživajte!