McGregor je u oktogonu bio prilično ćutljiv protiv Nurmagomadova, ali je puno pričao na konferencijama za novinare.

Dok se čekao najveći dvoboj u istoriji UFC-a Conor McGregor bio je ubedljiviji od Habiba Nurmagomedova tokom konferencija za novinare. Aliizgleda da je u oktagonu jedino pričao UFC prvak Habib.

Pojavio se video na kojem se jasno čuju reči Habiba Nurmagomedova dok „ground and pound“ udarcima uništava Conora McGregora u drugoj rundi.

– Ha? Evo sada razgovaramo. Idemo da razgovaramo – izgovarao je Habib i pritom čvrsto prikovao McGregora za pod i udarao u telo i glavu.

Habib je poznat po tome da razgovara sa svojim suparnicima u trenucima kada ima potpunu dominaciju nad njima. Isto je radio i protiv Michaela Johnsona kada mu je ponavljao „predaj se, predaj se“. U tom je meču razgovarao čak i s predsednikom UFC-a Danom White kroz žicu oktagona.

– Razbi ću tvog dečka – govorio je, misleći pritom na Conora.

Podsetimo, Habib je odbranio naslov UFC prvaka ugušivši Conora McGregora u 4. rundi. Još je na kraju treće runde Irac je izgledao kao poražen borac, što je bilo jasno i iz njegove rečenice Habibu na kraju runde:

– Ovo je samo biznis. Samo biznis.

Tom je rečenicom McGregor priznao da je poražen, nemoćan i da nije bio spreman za „rat“ koji je sa sobom u oktogon doneo dagestanski borac.