Juče je postalo zvanično da se Ivica Trušček i Marko Radaković se neće boriti na MFC6 1. septembra i da je taj dvoboj otkazan. Radaković još nije dobio zamenu ali jedan od glavnih organizatora Žarko Sekulić je nama izjavio da rade na tome da pronađu zamenu Radakoviću.

Trušček se oglasio putem svig facebooka gde je napisao da ide u Japan gde će se boriti u legendarnom Pancraseu pa je to razlog otkazivanja borba sa Radakovićem.

Dobil gušenjem za 1 min. Leon ima više hrabrosti nego ja u 10 života Idem u Japan jbt!!!
ROAD TO PANCRASE je uspješno završen…
Da mi je to neko rekel prije 10g steral bi ga u kurac. 
Marko Radakovic i Zarko Sekulic, sori dečki ali nemogu onda u Budvu 1.9…
Mi smo ubrzo stupili u kontakt sa Radakovićem da čujemo šta on ima da kaže da otkazivanje ove borbe, Radaković je nama izjavio:

“Kao sto verovatno već znate, veliki Ivica “Terror” Trušček mi je ponovo otkazao mec, drugi put za mesec dana, i mogu reći da sam šokiran jer nisam čuo da je iko ikome otkazao meč dva puta u mesec dana. Prvo smo trebali da se borimo 29. jula, što je on otkazao zbog navodne povrede rebra, da bi nakon toga 4.avgusta radio meč protiv momka koji nije imao nijedan meč pre njega, znači protiv njega može da radi i da ga usere za minut, a protiv mene ne, što je iskreno katastrofa, ali je pristao na 1. septembar pa je to donekle izvadilo stvar. Onda nakon pobede nad tim NN momkom, izjavljuje kako je obezbedio sebi kartu za Road to Pancrase u Japanu, za koji verujem da ne zna ni datum, i da opet mora da otkaze meč. Iskreno, ovo je jako neprofesionalno, i najmanje sam to očekivao od njega, čoveka koji iza sebe ima 60 profesionalnih mečeva, i ne bih da se izrazim onako kako bih hteo, suzdrzaću se od nekih izraza, ali mislim da se on uplašio, koliko god to glupo zvučalo, jer ne vidim ni jedan drugi razlog za otkazivanje, pogotovo ne otkazivanje čoveka koji je radio po 2 meča u nedelji dana. Od ovog meca neću odustati verovatno nikad, pogotovo posle ovoga sto se izdešavalo, biće mu ponuđeno da se iskupi u oktobru na eventu u Srbiji, ja se nadam da ce konačno ispasti sportista, a ne klošar kao ovog puta. Ja ovo ne bih uradio nikome, pa makar bio svestan da ću sigurno izgubiti meč. Što se MFC-a i eventa za 1.septembar ostaje mi samo da se nadam da će se naći adekvatna zamena i da mi neće propasti ceo kamp od 12 nedelja po ovoj vrućini i temperaturama od 40+ stepeni, realno bolje da sam bio negde na moru, gledao u nebo, jeo picu, i pio koktele, ali šta je tu je. Nadajmo se da že mali Ivica skupiti muda, i da ce kad tad odraditi meč sa mnom. Sportski pozdrav!”

Da li će ubuduće da dođe do ove borbe nam ćemo još da vidimo ali jedna stvar je sigurna a to je da bi bilo vrlo zanimljivo gledati borbu između njih dvoje.