Pune ruke posla imaće bivši Bellatorov prvak srednje kategorije, Rafael Carvalho (15-2), na Bellatoru 213 gde će se boriti protiv bivšeg UFC-ova prvaka poluteške kategorije, Lyota Machide (24-8).

U intervjuu za “Bloody elbow”, Carvalho je izjavio kako je izuzetno motivisan i spreman za borbu, te rekao kako ne veruje da se njegov protivnik može osloniti na svoje iskustvo, kojeg mu zasigurno ne nedostaje.

– Sretan sam i pripremljen za sve izazove koje mi karijera donosi. Sada je fokus na Lyotu Machidi, bivšem prvaku ogromnog UFC-a. Spreman sam za taj izazov. Machida je iskusan borac. Opasan je, moćan je. Pokazao je to u borbama protiv boraca koji su stari kao i ja. Postoje borci koji su, iako naizgled stari, i dalje kompetentni za velike stvari – izjavio je Carvalho.

Što se tiče prelaska u veću organizaciju, Rafael nije previše zainteresovan.

– Srećan sam u Bellatoru. Zahvalan sam im na svemu onome što su učinili za moju karijeru. Nemam potrebu za prelaskom u UFC. Tako nešto nije nemoguće, ali isto tako, to nije nešto o čemu razmišljam. Videćemo šta budućnost donosi – dodao je.

Bellator 213 održaće se 15. decembra u Honoluluu na Havajima i tada ćemo imati priliku pogledati šta ova dvojica boraca nude.