Danas se održava UFC priredbu u Rotterdamu, gde ćemo imati prilike da gledamo tri regionlana MMA borca u akciji, bojana Mihajlovića, Bojana Veličkovića i svoj UFC debi radi Aleksandar Rakić. Dobijamo jako puno poruka povom večerašnje priredbe, pa smo odlučili da napišem članak o svim potrebni inforacijama za večeras.

Bojan Veličković će se suočiti sa Darrenom Tillom koji je do sada ne poražen u svojoj profesionlanoj MMA karijeri i iza sebe ima 14 pobeda i jedne nerešene borbe. Veličković je poslednji put bio u akciji na UFC priredbi koja se održala u glavnom gradu Švedske, Stockholmu. Gde se suočio sa Nicom Musokeom, Veličković je pobedio tu borbu nokautom krajem treće runde i za to dobio bonus večeri od 50 hiljada dolara, takođe mu se ugovor produžio sa UFC-om.
Bojan Mihajlović će se suočiti sa Abdul-Kerim Edilov koji ima MMA skor od 16 pobeda i 4 poraza i dolazi iz Akhmat Fight Cluba. Mihajlović ima jedan poraz iza sebe od Joachim Christensena sa kojim se suočio početkom ove godine.

Mnogi pričaju o Aleksandru Rakiću i smatraju ga borcem koji može da dogura jako daleko. Rakić ima MMA skor o 8 pobeda i jednog poraza i u svom UFC debiju će se suočiti sa puno iskusnijim brazilcem Francimar Barrosom. Barroso ima profesionalni MMA skor od 19 pobeda i 5 poraza i poslednji put se borio na “UFC Fight Night 107 – Manuwa vs. Anderson” kada je pobedio  Darren Stewarta jednoglasnom odlukom sudija.
Glavni deo (Počinje21.00 prenos Fightchannel)
Alexander Volkov vs. Stefan Struve

Siyar Bahadurzada  vs. Rob Wilkinson
Marion Reneau  vs. Talita Bernardo
Leon Edwards  vs. Bryan Barberena

Uvodni deo (Počinje 17.45 , prenos Fight Pass)
Darren Till  vs. Bojan Veličković
Mairbek Taisumov vs. Felipe Silva
Michel Prazeres  vs. Mads Burnell
Rustam Khabilov  vs. Desmond Green (
Francimar Barroso  vs. Aleksandar Rakić
Mike Santiago (vs. Zabit Magomedsharipov
Bojan Mihajlović  vs. Abdul-Kerim Edilov
Thibault Gouti vs. Andrew Holbrook