Bojan Veličković je prvi Srbin koji je potpisao za UFC sad aprila meseca će da bude dve godine od kako se bori u UFC-ovom oktagoonu i tamo je odradio šest borbi. Bojan je dao jedan intervju za HotSprt gde je izjavio dosta zanimljivih stvari.

Na pitanje “Koje je tvoje mišljenje o pričama o tome da si u stvari konobar u Americi, a ne MMA borac?”  Bojan je ogovorio sledeće:
– Ja sam u Americi već dugo i ne stidim se ničega što sam tamo radio. Bavio sam se molerajem, bio sam konobar, parkirao sam kola bogatim ljudima ispred privatne klinike… Mene toga nije sramota, jer to ono što mi je pomoglo da dođem do cilja i ostvarim uspeh. To je ono što mi je tamo plaćalo račune, stanarinu i sve je bilo usputna stanica da bih stigao do UFC-a. Ja i dan danas odem do prijatelja, koji gradi zgrade u Denveru, odradim par sati, naučim nešto novo, pomognem mu, zaradim neki novac, mene toga nije sramota. Bila bi veća sramota da sam ovde u Srbiji, da živim na račun roditelja ili me majka izdržava, i da čekam da mi nešto padne sa neba. Pre ću u Americi biti moler ili kerlner i biti sa najboljim borcima i trenerima na svetu, nego ovde pričati neku priču i čekati da UFC dođe i da mi neverovatan ugovor, što je stvarno žalosno. 

Pročitajte ovaj zanimljiv intervju sa Bojanom OVDE.