Vaso Bakočević je odlukom sudaca svladao Stefana Zvijera u glavnoj borbi eventa Megdan Fighting 1!

Vaso i Stefan su odradili vrlo zanimljivu i dinamičnu prvu rundu. Vaso je upisao dva rušenja, no Stefan se brzo vratio na noge. Bakočević je više koristio svoj footwork, dok je Stefan svoju prednost tražio u dužini ruku i visini.

U drugoj rundi su se dogodila dva zanimljiva događaja. Prvo je Vaso publici pokazao srednji prst kada su gledatelji počeli negodovati zbog manjka akcije, što je nasmijalo sve prisutne, a nakon toga su prilikom Vasinog rušenja ispali iz ringa.

U trećoj rundi je Stefan više vremena napadao i zadavao udarce na parteru, no jednom kada su se vratili na noge, Stefan se poskliznuo i pao na pod, te ga je Vaso udario nogom uzdrmavši ga.

Iako se prvo mislilo da je Bakočević pobijedio tehhničkim nokautom, Vaso je naposlijetku jednoglasnom odlukom sudaca proglašen pobjednikom te je osvojio pojas prvaka lake kategorije promocije Megdan.

Sudac je u cijelome meču barem desetak puta vraćao borce na sredinu ringa, jer zbog neodgovarajućeg dizajna borilišta (op.a.) bilo je nemoguće raditi bilo kakvo hrvanje uz konopce bez opasnosti od ispadanja van. Dodajmo da je kratko nakon borbe došlo do naguravanja između timova obojice boraca.

Vice Stanišić