Uncategorized

Bigfoot Silva protiv Rico Verhoeven na GLORY 46

Antionio BigFoot Silva je veoma poznato lice u MMA sportu. On se takmiči već dugi niz godina i borio se po najboljim organizacijama na svetu. Nedavno je napustio UFC i počeo da se bori u Glory orhganizaciji. Silva na žalost ima 6 uzastupnih poraza i ako i sad izgubi postoji velika opasnost po njegovu karijeru. Silva će se boriti protiiv Rico Verhoeven na GLORY 46 koji će se održati 14. Oktobra.

Read More

McGregor poručio Malignaggiu da začepi i da stane u red ako hoće da se bori sa njim

Conor McGregorove konferencije su uvek bile veoma gledane. Za manje od 2 nedelje McGregor će ući u bokserski ring i boksovati sa Floyd Mayweatherom. Medjutim,još jedan bokser je uleteo u pričui rasprava izmedju njih ne prestaje. Nakon što je Dana White objavio snimak sparinga sa Paul Malignaggiom,Paul se prilično razljutio i želi da odradi pravi boks meč sa McGregorom. Ariel Helwani je pitao Conora o još jednoj multimilionskoj borbi,i da li je zainteresovan da se bori sa njim. Na šta mu je Conor odgovorio prilčno očekivano:

Read More

Otac Khabiba Nurmagomedova kritikuje dvoboj Tony Fergusona i Kevina Lee-a!

Činjenica da je Kevin Lee dobio šansu da se bori za privremeni pojas prvaka je šokirala mnoge, jer je rangiran kao sedmi na UFC-ovoj ranglisti. Mnogi su želeli da gledaju Fergusona i Khabiba Nurmagomedova koji je i prvorangiran, medutim do te borbe nije došlo jer kao što Dana White kaže, Khabib nije spreman ili nije u formi za tu borbu. Laka kategorija ima mnoge dobre borce u svom rosteru i pomalo je čudno da su izabrali Lee-a. Ali ko zna možda će se opravdati.

Read More
Loading