Uncategorized

Artem Lobov kaže da 100% zna ko je Conorov sledeći protivnik

“Sad kad je borba izmedju Floyda i Conora gorotva,mislim da je sad vreme da se baci na odbranu titule. U mojim očima naravno da će da se bori sa Fergusonom. Zašto ne bi? Njegova titula je ugrožena. Neki tip drži lažan pojas oko struka. Conor želi da ga ukloni. U mojim očima je on 100% njegov sledeći protivnik. Jer koga drugog može? Zašto ne bi branio titulu,znam koliko mu znači ta titula. Jako dugo vremena je sanjao o njoj i sigurno neće dozvoliti da je neko ima. Braniće on tu titulu dugo godina verujte mi.”

Read More

Dana White govori o mogućem meču izmedju Conor McGregora i Georges St-Pierrea

Kao što znamo bivši UFC šampion velter kategorije Georges St-Pierre se vratio posle dugogodišnje pauze. Prva njegova borba nakon povratka će biti za titulu u srednjoj kategoriji protiv Micheala Bispinga. Nakon ovog meča niko ne zna šta su planovi za GSPa,ali će definitivno imati mnogo opcija i ako pobedi i ako izgubi.UFC predsednik Dana White u emisiji MMA Wekkly spomenuo je moguću borbu izmedju GSPa i Conor Mcgregora ukoliko im se putevi u jednom trenutku ukrste.

Read More

Kenny Florian smatra da je Jose Aldo izgubio motivaciju za borbom nakon što je poražen od Hollowaya

“To je veliko pitanje jer iako je većinu borbe protiv Hollowaya dobijao na kraju je ipak izgubio jer je izgledalo kao da je izgubio motivaciju u sred borbe. Moguće je da mu je malo dosadilo ovo sve ili se jednostavno nije spremao maksimalno ozbiljno kao do sad. Nije imao taj žar od ranije i Max je to iskoristio. Iako je Aldo napadao Max ga je psihički slomio. Biće zanimljivo ponovo videti Alda u akciji nadamo se da je motivisan. Pogotovo protiv borca kojeg je vec pobedio. Saznaćemo uskoro da li se Aldo vraća za ozbiljno u diviziju.”

Read More

Carlos Condit o svom povratku: “Boriću se dok ne umrem!”

“Pritisak jer sam u samom topu skoro 10 godine je sjajan. Volim što sam umešan u ovaj sport i volim da radim ovo,od ovoga živim već dugo. Ali ne znam. Ne znam da li pripadam ovde još uvek. Taj osećaj borbenosti me nikada nije napustio. Ja sam borac, ovo je ono št ovolim. Bitno je ono što radim u životu i karijera. Mislim da želim da se borim stalno, verovatno ću se boriti do dana kada budem umro.

Read More
Loading