MMANovosti Podcast

MMANovosti- Podcast #53 – Aleksandar Ilić i Zlatko Ostrogonac – Bellator 180, UFCFN 112 (VIDEO)

Odradili smo naš #53 podcast za MMANovosti sa Aleksandrem Ilićem gde smo sa njim popričali u vezi Bellatora 180 koji će se ovog vikenda održati u New Yorku i UFC Fight Night 112. Dali smo naše prognoze u vezi borbi koje će se održati na ovim priredbama, uživajte i ostavite u komentarima vaše mišljenje povodom ovih borbi.

Read More

MMANovosti- Podcast #52 – Vaso Bakočević i Zlatko Ostrogonac- Poziv od Bellatora, karijeri…

U našem #52 podcastu za MMANovosti nam je po prvi put bio gost Vaso Bakočević sa kojim smo popričali o početku karijere, Pozivu od Bellatora koji je došao par nedelja pre same borbe sa Stefanom Zvijerom, budućim planovima, zašto se često borbi, sa kojim boricma iz regiona bi želelo da odradi borbu i još mnogo toga, uživajte!

Read More

MMANovosti- Podcast #49 – Luka Jelčić i Zlatko Ostrogonac – Mark Hunt, Hadžović i Veličković

Odradili smo naš #49 podcast sa FFC šampionom lake kategorije Lukom Jelčićem, gde smo popričali sa njim u vezi UFC-a koji je iza nas i koji se održao i Aucklandu gde je Mark Hunt pobedio Derricka Lewisa i tako se vratio u pobedničke staze. Takođe smo se vratili malo na UFC priredbu koja se održala pre dve nedelje u Stockholmu gde su Bojan Veličković i Damir Hadžović pobedili nokautima i za te pobede dobili bonuse od 50 hiljada dolara oko toga smo pričali koliko to znači za regionlani MMA i regionalne MMA borce.

Read More

MMANovosti Podcast #46 – Aleksandar Stojičić i Zlatko Ostrogonac -Povratak u borilište, UFC211!

MMANovosti- Podcast #46 – Aleksandar Stojicic i Zlatko Ostrogonac -Povratak u boriliste, UFC211!

Duže vreme nismo radili podcast ali obećavamo da se sada vraćamo u “normalu”. Naš gost u #46 podcastu za MMANovosti je Aleksandar Stojičić. On se nije borio duže vreme tačnije od februara meseca, pa smo popričali o tome kada će se vratiti borbama i kako je trenutno njegovo stanje sa povredama.

Read More
Loading