MMANovosti Podcast

MMANovosti- Podcast #60 -Miša Bačulov i Zlatko Ostrogonac- Kikboks u regionu…

U našem #60 podcastu za MMAnovosti nam je bio gost Miša Bačulov, glavni čovek poznatog Ronin Gyma koji se nalazi u Novom Sadu u Spensu. Sa njim smo popričali o njegovom radu, borcima koje on trenira, regionalnom kikboksu, summer kampu koji organizuje ovog leta u Novom Sadu gde će sama svetska kikboks elita da bude i još mnogo toga, uživajte!

Read More

MMANovosti- Podcast #58- Goran “Hambi” Babić i Zlatko Ostrogonac- Sparing, svetska MMA scena…

U našem #58 podcastu nam je bio gost poznati Hrvatski MMA trener Goran Babić takođe poznat kao “Hambi”. Sa njim smo popričali o tome šta je po njemu bitno da jedan borac ima da bi uspeo, trenutoj svetskoj MMA sceni, takođe o regionalni MMA borcima. On je kroz svoju karijeru proputovao i imao prilike da bude na velikim MMA priredbama gde smo popričali o ONE FC-u i njegovim iskustvima od tamo, polušajte ceo podcast u sledećem video klipu i ostavite u komentarima šta vi mislite o ovim temama o kojima smo mi pričali.

Read More

MMANovosti- Podcast #57- Aleksandar Ilić i Zlatko Ostrogonac- Jon Jones, May vs. Mac

U našem #57 podcastu nam je bio gost Aleksandar Ilić gde smo popričali o povratku Jon Jones-a u kavez kada će da se suoči i odradi revanš sa Daniel Cormierom na UFC214, popričali smo o temi koja je poslednjih par dana jako aktuelna o konferenciji za štampu uoči borbe između Floyda Mayweathera i Conora McGregora. Poslušajte ceo naš #57 podcast u sledećem video klipu:

Read More

MMANovosti- Podcast #53 – Aleksandar Ilić i Zlatko Ostrogonac – Bellator 180, UFCFN 112 (VIDEO)

Odradili smo naš #53 podcast za MMANovosti sa Aleksandrem Ilićem gde smo sa njim popričali u vezi Bellatora 180 koji će se ovog vikenda održati u New Yorku i UFC Fight Night 112. Dali smo naše prognoze u vezi borbi koje će se održati na ovim priredbama, uživajte i ostavite u komentarima vaše mišljenje povodom ovih borbi.

Read More

MMANovosti- Podcast #52 – Vaso Bakočević i Zlatko Ostrogonac- Poziv od Bellatora, karijeri…

U našem #52 podcastu za MMANovosti nam je po prvi put bio gost Vaso Bakočević sa kojim smo popričali o početku karijere, Pozivu od Bellatora koji je došao par nedelja pre same borbe sa Stefanom Zvijerom, budućim planovima, zašto se često borbi, sa kojim boricma iz regiona bi želelo da odradi borbu i još mnogo toga, uživajte!

Read More
Loading