MMANovosti Podcast

MMANovosti- Podcast #66 – UFC Gdansk, Artem Lobov, sparing na treninzima (VIDEO)

U našem #66 podcastu za MMA Novosti nam je bio gost Luka Jelčić sa njim smo porpičali o raznim temama a jedna od njih je bila UFC koji se održao u Poljskoj gde je glavna borba večeri bila između Darrena Tilla i Donalda Cerronea. Takođe smo se osvrnuli na Artema Lobova koji je poražen na istoj toj priredbi i njegov opstanak je upitan u UFC-u sa obzirom da ima dosta poraza iza sebe, Luka koji poznaje Lobova lično nam je otkrio par stvari u vezi Lobova koje su bile vrlo zanimljive i verujmo da veliki deo javno nije upućen u njegov život.

Read More

Intervju sa Vasom Bakočevićem povodom borbe na CFL-u, skidanje kilograma… (VIDEO)

Odradili smo intervju sa Vasom Bakočevićem povodom njegove sledeće borbe koja će se održati u subotu na CFL-u u Beogradu i gde će se suočiti sa Tončijem Peruškom. Vaso je u intervju za nas pričao o skidanju kilograma uoči ove borbe, planovima nakon ove borbe i borba na Megdanu u novembru. Pogledajte ceo intervju u sledećem video klipu:

Read More

MMANovosti- Podcast #60 -Miša Bačulov i Zlatko Ostrogonac- Kikboks u regionu…

U našem #60 podcastu za MMAnovosti nam je bio gost Miša Bačulov, glavni čovek poznatog Ronin Gyma koji se nalazi u Novom Sadu u Spensu. Sa njim smo popričali o njegovom radu, borcima koje on trenira, regionalnom kikboksu, summer kampu koji organizuje ovog leta u Novom Sadu gde će sama svetska kikboks elita da bude i još mnogo toga, uživajte!

Read More

MMANovosti- Podcast #58- Goran “Hambi” Babić i Zlatko Ostrogonac- Sparing, svetska MMA scena…

U našem #58 podcastu nam je bio gost poznati Hrvatski MMA trener Goran Babić takođe poznat kao “Hambi”. Sa njim smo popričali o tome šta je po njemu bitno da jedan borac ima da bi uspeo, trenutoj svetskoj MMA sceni, takođe o regionalni MMA borcima. On je kroz svoju karijeru proputovao i imao prilike da bude na velikim MMA priredbama gde smo popričali o ONE FC-u i njegovim iskustvima od tamo, polušajte ceo podcast u sledećem video klipu i ostavite u komentarima šta vi mislite o ovim temama o kojima smo mi pričali.

Read More

MMANovosti- Podcast #57- Aleksandar Ilić i Zlatko Ostrogonac- Jon Jones, May vs. Mac

U našem #57 podcastu nam je bio gost Aleksandar Ilić gde smo popričali o povratku Jon Jones-a u kavez kada će da se suoči i odradi revanš sa Daniel Cormierom na UFC214, popričali smo o temi koja je poslednjih par dana jako aktuelna o konferenciji za štampu uoči borbe između Floyda Mayweathera i Conora McGregora. Poslušajte ceo naš #57 podcast u sledećem video klipu:

Read More
Loading

MERIDIAN

https://meridianbet.rs/sr/kladjenje/borila%C4%8Dke-ve%C5%A1tine?affiliate=200038&campaign=3201&refer=QTk1NzM0QkVFQkE2QjI0NkMwNjEzNENDMjA1QTczQjc%3D

Kalendar

August 2018
M T W T F S S
« Jan    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031