MMA

UFC i Floyd Mayweather u kontaktu oko potencijalne MMA borbe! (VIDEO)

Floyd Mayweather se poslednji put borio avgusta meseca kada se suočio sa Conorom McGregorom po boks pravilima. Međutim Floyd je pre koji dan bio “uživo” putem socijalnih medija gde je odgovarao na pitanje fanova. Dobije je pitanje da li će se ikada boriti u UFC-u na šste je Floyd odgovorio da su u kontaku i da bi zaradio milijardu dolarakada bi došlo do njegovog debija u MMA-u. 

Read More

Khabib Nurmagomedov opet ima problema sa skidanjem kilograma?

Khabib Nurmagomedov će se na zadnjoj UFC priredbi ove godine “UFC219” suočiti sa odličnim Brazilskim borcem Edson Barbozom. Khabiba nismo gledali u oktagonu već duže od godinu dana, poslednji put novembra meseca 2016 godine. On se početkom 2017 godine trebao suočiti sa Tonyem Fergusonom za privremeni pojas prvaka UFC-ove lake kategorije međutim zbog problema sa skidanjem kilograma Khabib je završio u bolnici. 

Read More

“Put ka oktagonu” za borbu između Robbie Lawlera Rafael i Dos Anjosa! (VIDEO)

UFC koji je ovog vikenda pred nama nam donosi odlične borbe, a glavna borba večeri je ni manje ni više dvoboj između dva bivša šampiona, jedan je bio šampion lake kategorije UFC-a, Rafael Dos Anjos a drugi je bio šampion welter kategorije Robbie Lawler. Ova borba će se održati u welter kategoriji jer je Dos Anjos pre nekoliko meseci odlučio da se popne jednu kateoriju zbog problema skidanja kilograma. 

Read More
Loading