MMA

Nate Diaz brani Conora McGregora, nerviraju ga svi bokseri koji ismejavaju McGregora! (VIDEO)

Svima je dobro poznato da su Nate Diaz i Conor McGregor veliki rivali i imali smo prilike da ih gledamo dva puta u oktagonu. Međutim kako se boks borba između Conora McGregora i Floyda Mayweathera približava sve više i više boksera ismejava njegovog rivala Mcgregora na šta je Diaz reagovao, pošlusajte šta ima da kaže povodom ovoga u sledežem video klipu:

Read More

Žena sprečila kidnapovanje zbog svojih MMA sposobnosti!

Stižu na lepe vesti iz Kanade gde je jedna žena uspela da spreči kidnapovanje jednog deteta zahvaljujući svojim MMA sposobnostima u gradu Prince George. Radi se o Chelsi Sabbe koja je tokom utorka videla kako jedan čovek koji je kasnije indetificiran od strane policije kao Kenneth Jim John pokušava da kidnapuje jedno dete na šta je Sabbe odlučila da reguje a u spečavanju je koristila svoj “MMA trening”

Read More

Stephen Thompson protiv Jorgea Masvidala na UFC217!

Jedna borba u welter kategoriji je postala zvanična za UFC217 koji će se održati u New Yorku, u legendarnom Madison Square Gardenu 4. novembra. Gde će glavna borba večeri da bude za pojas u srednjoj kategoriji između Georges St-Pierra i Michael Bispinga. Naime gledaćemo borbu između Stephen Thompsona i Jorgea Masvidala.

Read More

Luka Ćurković zakazao dve borbe!

Luka Ćurković se danas pohvalio putem svog facebooka da ima dve borbe zakazane u narednom periodu. Mi smo ubrzo nakon što smo videli njegov status stupili u kontak sa njim i pitali ga o čemu je reč, na šta je on nama odgovorio.

Read More

Conor Mcgregor se i dalje oseća kao šampion UFC-ove perolake kategorije!

Conor Mcgregor ima jednu boks borbu pred sobom za 9 dana 26. avgusta u Las Vegasu gde že se suočiti sa Floydom Mayweatherom. Međutim priča se da planira da odradi jednu borbu u oktagonu ove godine i to krajem godine. On je jedini borac koji je u UFC-u bio šampion u dve kategorije u isto vreme ali nekoliko dana nakon sto je osvojio pojas lake kategorije, njemu je oduzet pojas pero lake kategorije.

Read More

Conor McGregor vs Floyd Mayweather: NAC dozvolila 8oz rukavice za ovu borbu!

Sada je zvanično sa kojm debljinom rukavica će se “Money Fight” održati. Bilo je puno priče povodom ovoga ali sada izgleda je je zvanično. Conor McGregor i Floyd Mayweather će se suočiti za 10 dana 26. avgusta u Las Vegasu, kao što smo napisali ova borba je takođe zvana “Money Fight” jer mnogim borilačkim fanovima nema smisla a o njoj se priča više nego o bilo kojoj drugoj borbi. McGregor i Mayweather če da koriste rukavice od 8 oz.

Read More
Loading