MMA

Ariel Helwani oduševljen Soldićevim nokautom! (VIDEO)

Roberto Soldić je poslednjih dana jedna od temi svih svestkih poznatih MMA portala, o njegovom head kick nokautu se priča širom sveta a sada je i dospelo do poznatog “The MMA houra” gde je jedan od najpoznatijih MMA novinara Ariel Helwani prokomentarisao Soldićev nokaut nad Lewisom Longom.

Read More

Cerrone planira da se bori na UFC219 za dva meseca?

Donald Cerrone će se sada za vikend suočiti Darrenom Tillom na UFC priredbi koja će se održati u Krakowu, međutim on već sada planira svoj sledeći korak i ako dvoboj sa Tillom još nije prošao i ni sam ne zna ako će iz te borbe izaći bez povreda. 

Read More

Miakela Lauren iznenadila svoju protivnicu na suočavanju! (VIDEO)

Imaćemo priliku da gledamo revanš u boks borbi između Mikaele Lauren i do sada ne poražene borkinje koja živi i trenira u Norveškoj Cecilia Braekhus. Naime nakon konferencije za štampu uoči ove borbe Lauren je iznenadila sve prisutne i mnoge širom sveta, kada je poljubila Ceciliu tokom suočavanja. MI smo naišli na video gde se to događa i pogedajte o čemu pričamo u sledećem video klipu. 

Read More

Da li je Luka Strezoski zakazao novu borbu?

Luka Strezoski je jedan od najboljih welteraša u regionu i danas je izbacio jedan snimak gde udara fokusere i iznad tog video klipa je napisao da zapamtimo 8 decembar. Sa obzirom da se neko vreme nije borio nama je palo na pamet da je možda zakazao novu borbu.

Read More
Loading