MMA

Intervju sa Ivanom Zidarom u vezi borbe u Irskoj! (VIDEO)

Ivan Zidar će se 22. jula suočiti sa neporaženim Nathan Kellyem na “Cage Legacy 3” u Corku. Mi smo odradili intervju sa Zidarom povodo ove borbe gde smo popričali o njegovm trening kampu a ovu borbu, gde vidi svoju prednost u ovoj borbi i da li će Nathanov parter njemu da predstavi problem. Ovo će da bude druga borba za Zidara po MMA pravilima i biće zamiljivo da vidimo ovaj dvoboj između njega i Nathana.

Read More

Svi rezultati sa UFC Fight Night 112!

UFC Fight Night 112 je sada iza nas, priredba sa mnogo borbi koje su završile odlukom sudija, ima svega par borbi koje su završile pre nego što su došle u ruke sudija. U glavnoj borbi večeri je slavio Kevin Lee “RNC” u prvoj rundi, međutim veliko broj MMA fanova smatra da je borba prekinuta prerano.

Read More

Kevin Lee: Želim borbu sa Khabibom! (VIDEO)

Sinoć se odžao UFC Fight Night112 u Oklahomi gde je bila glavna borba večeri između Michael Chiese i Kevina Lee-a. Lee je pobedio ovu borbu prekidom u prvoj rundi, međutim sudija je prekinuo možda malo ranije nego što je trebao i veliko broj MMA pralitaca je regovalo na to. Kevin Lee je nakon borbe dao intevju za UFC on Fox gde je pomalo pokačio sa kolegom iz lake kategorije Tonyom Fergusonom i gde je ujedno izjavio da želi da se bori sa Khabibom Nurmagomedovom.

Read More

Pogledajte prepucavanje između Tonya Fergusona i Kevina Lee-a! (VIDEO)

Kevin Lee se jutros suočio sa Michael Chiesom na UFC Fight Night 112 u Oklahomi, Lee je pobedio prekidom u prvoj rundi i nakon borbe je izjavio za UFC on FOX da želi da se bori sa Khabibom Nurmagomedovom međutim u UFC on FOXstudiju se nalazio i Tony Ferguson koji mu je postavio par pitanje međutim razgovor je između njih dvoje više ličio na prepucavanje nego na nešto drugo.

Read More

Prisetimo se Fedorove legendarne MMA karijere! (VIDEO)

Fedor Emelianenko je jutros po našem vremenu poražen nokautom od Matt Mitriona na Bellator180 u New Yorku. Mnogi ga sada kritikuju i smatraju da se nije trebao vraćati iz penzije. Mi smo sasvim slučajno naišlo na jedan video koji pokazuje koliki je to borac i imali smo priliku da se prisetimo njegove legendarne MMA karijeru u 4 minuta. Pogledajte highlights u sledećem video klipu:

Read More

Pogledajte highlights Roberta Soldića! (VIDEO)

Roberto Soldić je trenutno šampion FFC-ove , Superior FC-ove i SBC-ove welter kategorije. I ako je izuzteno mlad mnogi veruju da ga čeka svetla budućnost u MMA-u iza sebe ima MMA skor od 9 pobeda i 2 poraza i sada je dobio svoj prvi highlight koji možete da pogledate u sledećem video klipu:

Read More

John Kavanagh: McGregor planira da se bori u UFC-u krajem ove godine!

Svima je dobro poznato da će Conor McGregor da se suočio sa Floyd Mayweatherom 26. avgusta u Las Vegasu u borbi po boks pravilima. Mnogi misle da će nakon ove borbe da se povuče i da završi svoju karijeru jer će zaraditi više od 100 miliona dolara na ovoj borbi i nedavno je postao otac pa će se više posvetiti privatnim biznisima i familiji, međutim njegov trener i ljudi bliski Conoru tvrde suprotno.

Read More
Loading