Naši intervjui

Stipe Brčić: Poštujem Lemmya ali mislim da ću da budem bolji u svakom segmentu (VIDEO)

“FFC30” se polako popunjuje i već sada smo dobili par borbi na tom spisku borbi, a jedna od tih borbi će da bude regionalni dvoboj između Lemmaya Krušića i mladog Stipeta Brčića koji će ujedno da uradi svoj FFC debi u ovoj borbu. Stipe ima MMA skor od 4 pobede bez poraza i čeka ga ozbiljan ispit protiv Lemmya u Linzu 21. oktobra na “FFC30”.

Read More

Uroš Jurišić: Spreman sam umreti u borbi sa Soldićem! (VIDEO)

Borba o kojoj veliki deo regionalnih MMA fanova priča jeste dvoboj između FFC šampiona welter kategorije, Roberta Sodlića i Uroša Jurišića. Obojica su odlični borci i verujemo da bi priredili dvoboj MMA fanovima koji duže vreme nismo imali prilike da vidimo na ovim prostorima. Ono što je bitno napomenuti jeste da su obojica veliki pontencijali za ulazak u UFC.

Read More

Intervju sa Nemanjom Miloševićem uoči povratku borbama! (VIDEO)

Sada je zvanično da se Nemanja Milošević vraća borbama nakon četri godine pauze zbog povreda. Danas smo uspeli da dođemo do njega i da odradimo intervju sa njim povodom njegovog povratka u borilište i popričali smo sa njim u vezi jedne zakazane borbe u Českoj gde će se suočiti sa neporažen borcem Miroslavom Boržom. Takođe smo popričali sa njim povodm njegovog nastupna na sledećoj priredbi MEGDANA koja treba da se održi krajem ovde godine, međutim ko će da mu bue protivnik tamo nam još uvek nije poznato, pogledajte intervju sa Miloševićem u sledećem video klipu:

Read More

Intervju sa Ivanom Zidarom povodom pobede u Irskoj! (VIDEO)

Ivan Zidar je odradio svoju drugu profesionalnu MMA borbu nedvano u Irskoj gde se suočio sa Nathan Kellyem kojeh je pobedio tehničkim nokautom u prevoj rundi, pre te borbe se suočio sa švedskim borcem Viktor Gustavssonom kojeg je takođe završio tehničkim nokautom ali u drugoj rundi. Mi smo odradili intervju sa Zidarom povodom njegove poslednje borbe i o budućim planovima,

Read More

Intervju sa Aleksandrem Stojičićem u vezi borbe sa Stefanom Zvijerom! (VIDEO)

Odradili smo intervju sa Aleksandrem Stojičićem u vezu njegove sledeće borbe koja će se održati na CFC4 u glavnom gradu Slovenije, Ljubljani. On će se tamo suočiti sa Stefanom Zvijerom, podsetimo Zvijer je poreklom iz Srbije ali već duže vreme živi i trenira u Ljubljani tako da možemo da kažemo da će imati veću podršku domaće publike u hali Tivoli.

Read More

Intervju sa Robertom Soldićem u vezi njegove borbe na SBC14, Uroša Jurišića… (VIDEO)

Odradili smo intervju sa Robertom Soldićem u vezi njegove borbe koja treba da se održi u Bačkoj Palanki u petak na SBC14 i gde će se suočiti sa Vitezslavom Rajnochom koji je ne poražen i ima 6 uzastopnih pobeda. Takođe smo popričali sa njim o potencijalnoj borbi između njega i Uroša Jurišića gde je izjavio da borba sa Jurišićem njemu ništa ne donosi. Pogledajte ceo intervju u sledećem video klipu:

Read More
Loading