Naši intervjui

Intervju sa Ivanom Zidarom u vezi borbe u Irskoj! (VIDEO)

Ivan Zidar će se 22. jula suočiti sa neporaženim Nathan Kellyem na “Cage Legacy 3” u Corku. Mi smo odradili intervju sa Zidarom povodo ove borbe gde smo popričali o njegovm trening kampu a ovu borbu, gde vidi svoju prednost u ovoj borbi i da li će Nathanov parter njemu da predstavi problem. Ovo će da bude druga borba za Zidara po MMA pravilima i biće zamiljivo da vidimo ovaj dvoboj između njega i Nathana.

Read More

Ivan Skoko želi revanš sa Milošem Janičićem! (VIDEO)

Odradili smo intervju sa Ivanom Skokom u vezu njegove poslednje borbe koja se održala pre desetak dana u Podgorici na MFC4, gde se suočio sa Milošem Janičićem i gde je doktor prekinuo borbu zbog posekotine koju je Skoko zadobio. Pobeda je dodeljena Janičiću, međutim Skoko smatra da ta odluka nije korektna i da želi da odradi revanš sa njim. Takođe je izjavio da bi on uspeo da završi Janičića u potencijalnom revanšu. Pogledajte ceo intervju u sledećem video klipu:

Read More

Intervju sa glavnim čovekom “Cage Fight Championship Slovenija” Rudolf Pavlinom u vezi njihove sledeće priredbe (VIDEO)

Odradili smo intervju sa Rudolfom Pavlinom u vezi sledeće priredbe CFC-a koji će se održati u glavnom gradu Slovenije, Ljubljani i održaće se 14. oktobra pod imenom “CFC4”. On nam je već sada otkrio par zanimljivih borbi i detalja u vezi ove priredbi i to što je zanimljivo jeste da ćemo na njihovoj sledećoj priredbi imati prilike da gledamo MMA, K-1 i boks borbe koje će se održavati u ringu i u kavezu.

Read More
Loading