Stipe Miočić i Francis Ngannou će se suočiti na UFC220 u Bostonu za nedelju dana, ovo će biti glavna borba ove večeri a u igri će biti pojas prvaka UFC-ove teške kategorije. Francis od kako je ušao u UFC je uspeo da završi sve protivnike pred sobom, poslednji put se suočio sa Alistair Overeemom i njega je uspeo nokautirati u prvoj rundi. Sada mesec ipo dana kansije će se suočiti sa Miočićem. 

Na telefonskoj konferenciji za štampu Francis je izjavio da će nokautirati Miočića i roku od dve runde i da ne vidi kako bi ova borba mogla da ide duže od toga.




When I go to my training camp, I train my conditioning, everything, I prepare [for] a regular fight, for the regular round fight. Even the fight against Alistair Overeem, I was already prepared for five rounds because I knew I was going to have Stipe after that. I think it’s going to be a long time before they really see that because on Jan. 20 I don’t see myself going [to the] third round, fourth round. I’m just going to finish Stipe in under two rounds.

Da li će to da bude tako nam predostaje da vidimo 20. januara, do tada poslušajte ovu telefonsku konfereciju za štampu uoči ove priredbe: