Dođite na Mozzart MMA prvenstvo Srbije u subotu, 20. maja od 11 časova u Sportskom centru Šumice održava se Mozzart MMA prvenstvo Srbije, na kome će snage odmeriti najbolji borci u našoj zemlji. Za sve posetioce, ulaz je besplatan!

Četvrto po redu državno prvenstvo, u organizaciji MMA Saveza Srbije i pod pokrovitejstvom kompanije Mozzart, oboriće dosadašnje rekorde po broju prijavljenih sportista i klubova. Ove godine na prvenstvu učestvovuje 100 takmičara iz 35 klubova, što je za 20 osto veći odziv u odnosu na prošlu godinu. Borci će biti podeljeni u tri klase: debitanti, klasa B i klasa A. U klasi debitanata učestvovaće borci bez iskustva, klasu B činiće takmičari koji su do sada imali od jednog do pet amaterskih mečeva, dok će klasa A biti sastavljena od boraca koji su imali od pet amaterskih do pet profesionalnih mečeva.

Zbog velikog broja takmičara, posetioci ne moraju da brinu za uzbuđenje jer će u svakom momentu moći da gledaju i nekoliko borbi istovremeno, na dva borilišta. Pored standardnih nagrada koje očekuju sve pobednike i tradicionalnih nagrada za najboljeg borca turnira i za najbolji klub, organizatori Mozzart MMA Prvenstva Srbije pripremili su još mnogo drugih iznenađenja za takmičare. „
“Pozivamo našu veliku MMA zajednicu da mesta pored računara u subotu, 20. maja zamene tribinama Sportskog centra Šumice i isprate najznačajnije takmičenje MMA sporta u Srbiji“, rekao je Aleksandar Radosavljević, predsednik MMA Saveza.

Svi poklonici ovog borilačkog sporta i oni koji do sada nisu imali prilike da se uvere u uzbuđenje koje stvaraju takmičari u MMA borbama, mogu u subotu 20. maja, od 11 časova uživati u okršajima najboljih boraca i klubova iz Srbije.