Stefan Pošmuga će da odradi svoj pro MMA debi na prvoj priredbi “MEGDANA” koja će se održati 22.aprila u Novom Sadu. On će se suočiti sa Khattab Abdul Salamom koji je poreklom Iraka. Mi smo tražili izjavu Stefana uoči njegove prve profesionalne MMA borba.

Ulazis u profesionalne MMA vode, šta znaš o tvom sledećem protivniku i šta možemo da očekujemo od tebe 22.aprila u Novom Sadu?

“Da, organizacija ” Megdan ” protivnik Khattab Abdul Salam, iz Iraka. O protivniku znam samo da je radio jedan profesionalni meč, neku organizaciju u Jordanu, gde je pobedio za minut od prilike RNC-om. Video sam da čim je krenula runda, srušio je protivnika na pod, tako da verovatno preferira borbu u parteru. Mene sigurno neće srušiti, tućiću ga gore, i nokautirati u prvoj rundi. Ako me sruši, s obzirom da sam video kako radi parter, zavrsiću ga bez problemam jer mu je protivnik u tom meču bio daleko ispod nivoa nasih amaterskih boraca.” 
Biće zanimljivo videti Stefana u svojoj prvoj pro MMA borbi. Podsetimo glavna borba večeri na prvoj priredbi “MEGDANA” će da bude izmeđi Vase Bakočevića i Stefana Zvijera.