U Sportskom centru Kolubara u Lazarevcu, u subotu 1. decembra, održaće se četvrti po redu Collision Fighting League.

Dva MMA dvoboja su posebno zanimljiva.
Do 66 kilograma ćemo videti obračun Nebojše Bogdanovića i Tobiasa Harile. Harila je u intervju za MMANovosti najavio nokaut Bogdanovića.
– Veselim se odlasku u Srbiju i meču tamo, osećam se sjajno. Nikada nisam bio u boljoj formi – rekao je “Bad Intentions” i dodao:
– Mogu svi očekivati da ću doći spreman, da ću biti na nivou i da ću nokautirati Nebojšu.
Upitan odakle mu toliko samopoudanja uz tek 2-1 u profesionalnoj karijeri, Harila odgovara da ono dolazi iz bogate amaterske karijere.
– Dolazi od iskustva, uvek imam mnogo samopouzdanja. Kada stavim svoje MMA rukavice na ruke, imam osećaj da bih izbio vlak iz šina – zaključuje.
U drugom MMA dvoboju, u lakoj kategoriji do 70 kilograma, ćemo videti obračun Slobodana Maksimovića i za sada još uvijek nepoznatog protivnika.
U kicboxing programu će nastupiti Zoran Grozdanić, Marina Spasić, Rade Opačić i Bojan Gajić.
Marini Spasić će se suprotstaviti Ajli Vojić, a u glavnoj borbi čitave priredbe Rade Opačić imaće za protivnika opasnog Mathieja Kongola, koji je do sada u karijeri imao čak 55 profesionalnih borbi.

Borbe će biti održane u Sportskom centru Kolubara sa početkom u 20 sati, a ceo spektakl biće direktno prenošen na Televiziji Pink 2.