Bivši UFC borac Tim Hague je pre dva dana odradio jednu boks borbu protiv Adam Braidwooda od kojeg je dožive teški nokaut i nakon toga se više nije ni budio. Proveo je dva dana u bolnici i doktorske ekipe su radile sve da mu spase život ali na kraju je “izgubio tu borbu”. 

On je odradio četri borbi unutar svetskog poznatog UFC-ovog oktagona i bio je deo treće sezone serijala “The Ultimate Fighter” gde nije uspeo da dođe do ugovora sa UFC-om, međutim par godina kasnije je sa četri uzastope pobede iza sebe uspeo da potpiše za UFC i odmah je u prvoj borbi dobio ozbiljan izazov a tamo ga je dočkao Pat Barry, kojeg je uspeo da pobedi polugom u prvoj rundi, nakon te pobede je poređao tri poraza i dobio otkaz iz UFC-a.
On je svoju poslednju MMA borbu odradio prošle godine u julu mesecu kada je izgubio tehničkim nokautom od Michał Andryszaka, iza sebe je ostavio MMA skor od 21 pobedu i 13 poraza.

To što je zanimljivo sa njim jeste da se borio dva puta sa Miodragom Petkovićem. Miodrag je uspeo da ga pobedi u prvoj borbi podeljenom odlukom sudija dok je Tim u revanšu par godina kasnije pobedio jednoglasnom odlukom sudija.