B.J. Penn i Dennis Siver će da se suoče na večerašnjem UFC Fight Nightu koji ce že održati u Oklahomi i gde cće glavna borba večeri da bude između Michael Chiese i Kevina Lee-a. Ovaj dvoboj je definitivno “borba između dva veterana” MMA sporta i mnogi smatraju da se ne bi trebala održati i da nema smisla.

Penn nije iz oktagona izašao kao pobednik od 2010 godine kada je pobedio Matt Hughes na UFC123 nokautom u prvoj rundi. Nakon toga je poređao jednu nerešnu borbu i četri uzastopna poraza. U njegovoj poslednjoj borbi je poražen od mladog Yair Rodríguez tehničkim nokautom u drugoj rundi.
Siver ima dva uzastopna poraza i poslednji put je bio u akciji pre dve godine kada se suočio sa Tatsuya Kawajiriem od kojeg je poražen jednoglasnom odlukom sudija nakon tri runde. Pre te borbe je poražen od Conora McGregora u drugoj rundi.

Uz koga ste vi i u čiju pobedu verujete?

Mi smo odradili jedan podcast povodom ove priredbe u ovom podcastu na je bio gost Aleksandar Ilic i mozete da cujete nase prognoze za ovu priredbu, poslušajte ceo podcast u sledećem video klipu: