Večeras se održava Bellator 180 u New Yorku gde će glavna borba večeri da bude između Wanderlei Silve i Chael Sonnena. Podnaslovna borba će da bude između legendarnog Fedora Emelianenka i Matt Mitriona.

Fedor Emelianenko se penzionisao 2012  godine međutim vratio se borbama krajem 2015 godine gde se na prvoj priredbi RIZIN FC-a suočio sa Singh Jaideepom kojeg je bez većih problema pobedio tehničkim nokautom u prvoj rundi. Nakon te borbe borio se pred domaćom publikom u glavnom gradu Rusije, Moskvi, gde se suočio sa Fabio Maldonadom, koji je u to vreme dobio otkaz iz UFC-a zbog dva uzastopna poraza. Fedor je iz te borbe izašao kao pobednik, iako je veliki deo MMA fanova smatrao da je izgubio i da se borba trebala završiti u prvoj rundi kada ga je Maldonado dobro uzdrmao. Da se borba održala u SAD-u ili nekim drugim delovima sveta  verovatno bi se prekinula.
Matt Mitrione je odlučio sa pređe iz UFC u Bellator 2016. godine juna meseca i u Bellatorovom kavezu je odradio dve borbe do sada, poslednji put je bio u akciji na Bellator 158 kada se suočio sa Oli Thompsonom kojeg je pobedio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Pre te borbe se suočio sa Carl Seumanutafom kojeg je pobedio nokautom u prvoj rundi.

Šta vi mislite da li će legendarni Fedor uspei da pobedi UFC veterana Matt Mitriona?