MMA zvezda Conor McGregor nakon meča i poraza od Habiba Nurmagomedova sada razmatra nove mogućnosti, a izazvao ga je Darren Till.

Till je nedavno doživeo prvi poraz u karijeri u borbi za titulu velter kategorije protiv Tyrona Wodleyja, a sada bi u spektaklu na Anfieldu rado odradio borbu protiv McGregora.

– Izgubio sam posljednju borbu, Conor takođe. Obojica smo iz Evrope, on je navijač Liverpoola, ja sam navijač Liverpoola. Shvatate li šta želim reći? – upitao je Till, te je nastavio:

– Pričao sam ranije kako želim da rasprodam stadion u mom rodnom gradu. On je govorio kako bi se rado borio na Croke Parku u Dublinu, ali verujem da bi se borio ovde u posljednjoj borbi karijere – istakao je Till i dodao:

– Govori kako želi borbu za pojas veltera. Takođe, i ja želim revanš, pa eto, pobednik našeg duela neka dobije šansu za titulu. Ja sam još uvek broj 2 ove divizije, a Conor se borio u nižim kategorijama. Zašto ne bismo nešto organizovali? Mi smo najveće zvezde iz Evrope i ne govorim o borbi u Las Vegasu, govorim o velikoj borbi na Anfieldu. Nije sve u novcu, radi se o borbi dve najveće evropske zvezde, dva velika udarača i borbi na jednom od najslavnijih stadiona na svetu Znam da želi borbu, ne boji se borbe i ne vidim razlog zašto se ne bi na kraju do nje i došlo – rekao je Till.