Andre Berto je čovek koji se poslednji put suočio sa Floydom Mayweatherom. Berto je poražen od Floyda jednoglasnom odlukom sudija i nakon te borbe je Floyd obeležio svoju 49 profesionalnu boks pobedu i odlučio da ode u penziju. Međutim sada je odlučio da se vrati iz penzije da odradi jos samo jednu poslednju borbu poznatu kao “Money Fight” sa McGregorom, borba će se odrzati u Las Vegasu 26 avgusta.

Mnogim borilačkim fanovima ova borba nema smisla i smatraju da se ne bi ni trebala da se održati ali su velike pare u igri jer vlada veliko interesovanje za nju. Nema puno fanova koji veruju u pobedu McGregora ali poslednji protivnik Floyda veruje da McGregor ima šanse da pobedi Floyda.

Izjava Bertoa povodom potencijalnog scenarija da ide u McGregorovu korist:
I see Conor coming in there really showing that bravado, showing that cockiness and showing that he’s really there to fight. And somewhat trying to steal the stage from Floyd just with his antics and he kind of gets Floyd into a mind-game situation, has him pulling some type of mistakes and [Mayweather] gets caught with a big shot and gets hurt. And [McGregor] could stop him.