Irski borac MMA Conor McGregor je na konferenciji za novinare pre borbe sa Habibom Nurmagomedovim je odgovorio na pitanje kada će zaraditi svoju prvu milijardu. McGregor je rekao da će do toga doći do 35. godine.

– Kada ću postati milijarder, hvala na pitanju, do 35. godine, da, mislim do 35. godine – rekao je 30-godišnji Irac.

Inače, 27. avgusta 2017. godine, Floid Maiveather i McGregor su se borili prema bokserskim pravilima, a borba se održala u Las Vegasu i završila se noktom Amerikanca u 10. rundi. Mejverer je zaradio 275 miliona dolara za borbu, McGregor je zaradio 85 miliona dolara. Za borbu sa Nurmagomedovom Irac može zaraditi 100 miliona dolara.

McGregor je imao 24 borbe u mešovitim borilačkim veštinama, ostvarivši 21 pobedu i pretrpeo je tri poraza, osvojio je prvu UFC šampionsku titulu 2015. godine. Irac je bio prvi UFC borac u istoriji koji je imao istovremeno dve naslove u različitim kategorijama. U novembru prošle godine saopšteno je da je Irac lišen titule prvaka UFC-a. A u januaru ove godine McGregor je takođe bio lišen pojas u lakoj kategoriji zbog pasivnosti (nije se borio od 2016. godine).